Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Jo taky překvapilo skutečně je toho hodně a zajímavosti. Cením si podobného článku🙂

  • DeathFish

    Parádní nápady a doporučení od všech! 🙂 Sice to možná mohlo přijít trochu dříve, ale to nevadí, dá se využít i v dalším roce nebo na narozeniny 😀 Takže moc díky 😉 ❤️‍

  • Corvus

    Já to mám jinak. Sobě si celoročně dopřávám za vydělané peníze co hrdlo ráčí. Vánoce u sebe neřeším. Pokud mi někdo něco koupí OK, ale osobně na Vánoce hlavně rád dávám dárky já. Naštěstí své blízké dokonale znám a ještě se mi za 40 let nestalo, abych nevěděl, čím obdarovat rodinu :-) Sobě jsem si dopřál sběratelku Cyberpunku + téměř všechen související merch, limitovku Měsíčního stínu (110 ks) od Comics Centra a nepřeberné množství art, lore booků a průvodců, která kupuji vyslověne "na kila" :-D (novej Kallax od Ikei bude asi potřeba velice brzy). Nemalou radost mi udělal i výroční handheld od Nintenda. Ještě si pořídím předplatné Playboye, USA Zippo Behemoth, další láhev víceletého rumu a jsem spokojenej. A nic z toho bych stejně nedostal, nehodlám svými koníčky rodinu zatěžovat :-D Ale dárky dávám fakt rád. Kámošce jsem koupil Kukyho pro mimčo a od Crew Průvodce světem Assassin's Creed. Snad jí potěším.

    Jinak článek fajn.

  • Gam0

    Některé tipy jsou celkem zajímavé.

    No já si teď pořídil RG351P. Spíš jen tak pro sebe (a samozřejmě to půjčím dětem :) ). Jsem celkem zvědavej, jaký to je zahrát si v posteli největší pecky ze Sega Mega Drive a jiných konzolí.

  • LessPh

    Nikomu nic nekupujte. Oni vyhodi prachy za zbytecnosti, ktery nechcete.. Vy vyhodite prachy za zbytecnosti, ktery oni taky nechteji. Co z toho? Vanoce nejsou o debilnich darcich, ale o tom na chvili vypnout a byt s rodinou.. darky jsou fajn do veku tak 15 let, deti to maji jinak o tom zadna..


    Bonus:

    Za usetrene penize si muzete koupit neco, co pro Vas bude mit vyznam a co opravdu chcete..

    • DeathFish

      myslel si "na chvíli vypnout wifi a být s rodinou" ? 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit