Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Určitě se chystám o Vánocích na Star Wars Skywalker Sagu, Spidermany, Uncharted, Pentiment, A Plague Tale 2, Personu 5,  a určitě něco z GOG.  Ovšem mám ještě resty, chci poprvé dokončit Vampire The Masquade, celou  Yakuzu Kyriem, FF VII, Life is Strange 2, Horizon 1, XCOM 2 a spoustu spoustu dalšího. Syberii, Immortality a Victorii 3 a  už mám. Ale taky se stále vracím k CK III s módy. No a seriály? Ty už nestíhám vůbec. Už se těším, až dokončím druhou sérii Zaklínače a rozkoukám Rod Draka a LOTR. :) Herní sucho je pro mně neznámý pojem.  :) A už roky uvažuji o Switchi kvůli Zeldě.

    • Chválím vybraný vkus na hry. Jinak kvuli Zeldě BOTW není třeba pořizovat Switch, hra uplně v pohodě běží i na PC přes emulátor. V tomto případě ovšem doporučuji hrát s gamepadem.

      • Stephano

        Díky. :) Hraji vše, až na horory. A spoustu menších indie her. K AAA titulům se obvykle dostávám tak rok či více po vydání. :D  A zrovna gamepad používat nemohu. Špatná jemná motorika. Ale tak třeba za pár let to bude i oficiálně. Jsem celý život PCčkář. Jinak už bych hrál třeba NHL, protože hokejem žiju. ♥ Jo vím, že existuje modifikace na NHL 2004, ale ta instalace... Tak jsem to vyřešil po svém. Mám exkluzivní přístup k Tape To Tape. Stálo to hodně dolarů, naštěstí těch kanadských, takže kurz byl nižší o celých pět korun. :) Poslední rok jsem začal hodně podporovat české a slovenské projekty a dívat se pravidelně na Kickstarter. Patrik sem tam dá něco obskurního a jsem velkým milovníkem deskovek, ale zatím je nekupuji, nemám s kým hrát. :)

         Co se týče Zeldy, CEMU i ji jsem si stáhl, možná to zkusím znovu. Naštěstí existují i alternativy. Třeba od Ubisoftu Phoenix. :)  Nedávno jsem zkoušel kvůli lásce k mytologii a historii God of War. Složité to není, ale jelikož PC potřebuji ke každodenní práci, nechci zbytečně riskovat virovou veteš. Nedávno jsem musel řešit hacking a nebylo to moc fajn. Ačkoliv škody byly naštěstí minimální. I proto jsem rád, že severský díl vyšel na PC. Bylo to krásných 70 hodin. Proto nechápu, jak může ještě dneska někdo stahovat nelegálně. Při všech těch slevách, kdy si stačí počkat třeba právě na Vánoce. Nebo počkat rok. Stejně se hodně her opravuje patchi. Sám jsem tvůrčí a taky by mě nebavilo, kdyby si mou hru polovina lidí stáhla. Sám jsem si stáhnul nelegálně asi jen 10 her za život a pak jsem si je hned koupil, jak byla možnost.

        Mám historku. :) Třeba AC sleduji už od oznámení, protože jsem si vždy přál Hitmana ze středověku. A o rok později ohlásili jedničku. Měl jsem jim tehdy v roce 2006 zavolat. :D

         Z posledních dílů mám splněný na 100 procent jen Odyssey. Na Origins a Valhallu se chystám. Stejně jako na poslední ANNO. Zatím mám dohranou jedničku asi 5krát a k tomu Brotherhood a Revelations. Pak už jsem vynechal. Stejně jako třeba celý Mass Effect (já říkal, že těch restů mám hodně) - když už hru dohraji na 100 procent, obvykle ji nehraji znovu, i když má různé konce. A to se snažím často, kvůli zvědavosti, poctě k autorům a vlastnímu perfekcionismu/obsesím To má hodně z nás. Ve hrách se to hodí, ale je to i za trest. :)  Zaklínač 3 i zmíněně Odyssey bez jediného otazníčku nebo vynechání, stejně jako Red Dead Redemption 2 nebo GTA V.

        Ale kladem je taky  trpělivost. První A Plague Tale finále jsem dal na 27 pokus. Počítal jsem si to. Neodešel jsem, dokud papež nebyl tuhý. Perun! :D  Nikdy jsem nerozmlátil žádnou periférii. :) Škoda, že nejsem mrštnější v prstech, ale určitě zase někdy zkusím Elden Ring. Dark Souls jsem taky zatím celé vynechal. Jsem rád, že se vracejí některé žánry. Hodně času ale mám u retro her. Myabadonware je skvělý. :)

        Někdy, když se mi "nechce opravdu hrát", tak hraji třeba něco nenáročného, něco od čeho se dá odejít a dělat něco jiného, nebo kde není potřeba zvuk jako jsou Crusader Kings III, Diablo II s módem Median XL  nebo Football Manager a do toho si pouštím podcast od Games, podcasty obecně, hudbu nebo audioknihy. Abych se u hraní trochu vzdělal. :) Měl jsem obrovské štěstí, že jsem byl recenzetem (a snad někdy zase budu) - tady na Games jsem podepsaný pod Jurassic Evolution 2 - chudák Vašek, měl se mnou velkou práci. :D Člověk vyjde ze cviku, když nepíše pro čtenáře několik let a nemá ten správný grif. :) "profesionální" recenze mám zatím čtyři. A desítky pro jeden nejmenovaný web, který už se recenzím nevěnuje, což mně hodně mrzí.

        Díky psaní o hrách jsem blíže poznal novou i starou partu na Games - už to bude krásných 12 let :) -(Pavla, Petra, Aleše, Lukáše, Bětku, Šárku, Patrika, Jirku,  Tomáše Junga, Pavla Makala atd.)  Nebo více osobněji byť jen formou dopisování třeba Jindru Skeldala, od kterého mám poslední knížku Pong, tedy knížku jsem věnoval, já si nechal podepsat ilustraci z knihy. :) Je krásná a velmi smutná.


        A samozřejmě další z této branže. A půjdu proti proudu nikdy jsem nemusel Andreje. Už tenkrát mi jeho texty přišly přes čáru, divné a vůbec ne vtipné. Vlastně je to asi jediný herní novinář, kterého jsem nemusel. Jinak mi nevadi z těch známnějších nikdo. Každý je svým způsobem originál a to je dobře. Osobně píšu také jako novinář, ale v jiné oblasti. :)  Jen mně mrzí, že jsem nezažil Excalibur s Lukášem Ladrou. Jinak jsem odebíral Score i LEVEL. :) Nejvíc mně ovlivnil Ice, Červ, Bludr, Pavel Dobrovský, Tomáš Krajča a Lukáš. Ale favorita nemám. :)

  • Carnage666

    Takže hlavně vlastně jakoukoliv hru která vyšla tenhle rok a má hodnocení 8+

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit