-
Jak je na tom ted vubec PoE? Naposledy co jsem slysel tak propadli taky lootboxum.
-
pohodar vid, za 10 let ti vydaj treti. Uz bych si poznacil datum.,
-
Pecka, vydaj par novinek pro deset let starou hru(ktera tak bohuzel i vypada) a chtej za to 20 ecek. No to me po.... kozy.
-
Ja som mal v dobe Titan Quest s hrou jeden zasadny problem a to "slapky a kratasy". Bol som zvyknuty z Diabla na tazke armory a v tom TQ ten hrdina stale vyzeral ako druhotriedny stripter. Neviem, teraz by som uz asi vyzor hrdinu az tak neriesil a na druhej strane su tu kvalitne ARPG ako napr. Path of Exile. Tam ale bez skinov z microtransakcii vyzera hrdina ako bezdomovec zo skladky.
Takze konecne riesenie je hrat PoE (v piatok nova liga *2* ) a mat na haku ako vyzera moja postava. Za tie roky co hram, mi uz to je jedno *4* -
Já si jako fanoušek žánru nestěžuji. S chutí si zahraju obě datadisky.
-
Ocenuju rychlost recenze ale Dungeons 3 vyšel drív a recenze tu není.
-
JakoTQ byla ve své době hodně dobrá hra, ale dnes se raději zahraji Grim Dawn od stejných tvůrců hry, jelikož GD je v žánru ARPG doučastným králem, kterého naprosto vyšperkoval datadisk a do budoucna o další datadisky nebude nouze. PS pro našince je možnost hrít hru v cz lokaci, za což autorům moc děkuji.