Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nápad, herní mechanismy i zpracování (je-li to opravdu source engine) jsou perfektní. Trouchu doufím v singl, jelikož mě MP moc netáhne.
  • to po delsi dobe skoro vypada, jako by pan prenzenter nehral na joypadu, a kupudivu diky tomu i neco trefi *5*
  • GlaDOS
    Já radši 7 hodin rozmanitého a hutného singlu, než pořád to stejné v MP.
  • Proste MP me netahne a brzo se omrzi, takze ho vetsinou beru jen jako doplnek pro ospravedlneni nakladu na koupi. Treba u Stalkera nebo AC sem MP v zivote nezapnul ale tam mi delka singlu bohate pokryla investici do hry vlozene.
  • super, konecne neco originalnejsiho. vypada to mnohem zazivneji nez cele BF4
  • 20-30 hodin mi prijde porad lepsi nez 7 v singleplayeru *1*
  • TheGGG
    ty vole ty žiješ? *8* *8*
    Nebo jsi jen duch minulých Vánoc
  • skusim vizera to dobre ak MP hra dobra nahram aj 300 hodin
  • Future FPS s mechama? To si nechám líbit :) U mě už je koupě skoro jistá :)
  • jindra.veliky
    Pro me zatim to nejlepsi z E3 *14*
  • Takze jestli to dobre chapu zadna pribehova kampan ale jen klasicky online MP s nekolika mapami. Dva tymy proti sobe, pote co jedna strana obsadi vsechny urcene body nebo nasbira vetsi skore nez protivnik prichazi konec kola a takto porad dokola?
    Docela se mi to libi a mel bych chut to prubnout ale hry ktere stavi jen na MP nejsou uplne muj salek kavy. Vetsinou u MP jedne hry nevydrzim dele nez 20 - 30 hodin. Snad jedinou vyjimkou je ME3 ale to neni klasicky MP.
    Budu to sledovat a uvidim.
  • Vizualem mi to připomina Crysis. Jinak vypada to fajn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit