Přejít na výpis diskuzí
Titanfall nevyjde na PS4, Assassin's Creed IV DLC zase na Xboxu
30.10.2013 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
2 se perou a PC se smeje
-
no co, hlavně že vyjdou na PC *4*
-
tohle je fakt vo h****,chapu a beru ze sony i microsoft maji svoje studia ale capcom,crytek,ubisoft,....... nemaji delat exkluzivni hry/dlc kdyz jejich hry vydavaji multiplatfomove,to uz je fakt nenazranost a nezajem o hrace
:-/ -
No, raději bych teda Titanfall na PS4 a na Xboxu DLC *2* Ještě že to vyjde aspoň na PC...
-
Chjo, tyhle exkluzivni tahanice jsou uplne k prdu a vazne nechapu, jak nekterei fanboyove u toho jeste hykaji stestim.
-
-
Je to logickej krok jak dostat ke svý platformě některý zákazníky.
-
-
Nechci trollovat nebo vyvolávat flame. Chci vysvětlení. Nechápu cíl této obchodní dohody. Tím, že svůj produkt přiřknu jednomu jedinému zákazníkovi, přijdu o prodeje druhého zákazníka. Ani jeden zákazník nemá exkluzivitu pro určitý region, nebo trh, obě konzole se prodávají celosvětově. Co tím získám, že jedna část koncových zákazníků bude můj produkt využívat skrze mého zákazníka a druhá část publika jej nekoupí? Bez ohledu na velikosti skupin...
Já tento krok nechápu.
Leda by tam byly další dohody do budoucna, které opravdu stojí za to. Ale nenapadá mne co.
Vidí někdo do toho více? Jak to teda je?! :-) -
-
Tak v nekterych pripadech Sony/Ms primo zafinancuji (alespon z casti) vyvoj, jindy zase za exkluzivitu (at uz casovou nebo trvalou) zaplati. Nektere studia Ms/Sony primo vlastni.
Predpokladam, ze financni kompenzace za potencionalne usly zisk, je dostatecna, jinak by do toho studia/vydavatele nepatrici Sony/Ms nesli.
Klidne me nekdo opravte, jestli to je jinak. Nikdy jsem to nejak nezjistoval. -
-
Navic te chteji donutit koupit si jejich produkt a kupovat si dale hry na jejich konzoli.. a to znamena dalsi zisk pro MS nebo Sony
-
-
Budes porad, kdakat , Kdááákk kokodááák. *15*
-
Hmm chápu Vaše příspěvky a vidím v tom kus pravdy.
Dá se to tedy považovat trošku za morální lhostejnost vydavatele vůči majitelům jen jedné konzole. Ale morální přístup a ohleduplnost v naší západní společnosti... sám sebe jsem teď pobavil :-)
-
-
-
-
Bohužel je to tak, k vůli exkluzivitě sem se po letech vyhýbání konzolím rozhodl jít do PS4, protože některé tituly a není jich málo stojí fakt za to...
-
-
Tak dvě exkluzivitky ne? *15*
-
-
Sony naštěstí nejsou trotlove (teda, alespon v tomhle) a neženou všechny exkluzivni tituly na launch... Jen ať na nich pracujou dýl, budou o to lepší... Kdybych měl čekat 4 roky na další hru od Naughty Dogu tak i tak se to vyplatí
-
-
-
Me jsou duvody, ktere je k tomu vedou, samozrejme jasne. Spis jen nechapu nektery hrace, kteri tomu jeste tleskaji.
-
-
Tleskají tomu jen ti, kteří mají tu konzoli, na kterou hra exkluzivně vychází. Hráčům na druhé konzoli to je jedno, protože mají své exkluzivity.
A PCčkáři nemají nic... *1* -
-
Ses si jistej, ze "tem na druhe konzoli" je to opravdu jedno? Nebo si to jen namlouvaji, pripadne jeste na tu hru pro jistotu zacnou nadavat, aby sami sebe ujistili, ze o nic vlastne neprichazi?
Aneb, rodice mi druhou konzoli neporidi, tak musim sam sebe presvedcit, ze ja mam to nejlepsi a to u konkurence stoji za prd.
Rekl bych, ze u nekterych titulu a nekterych hracu tomu tak bude. *3* -
-
Ach ta smutna realita konzoli :)
-
-
mozna je to moje blbost, ze vubec reaguju na takovou kravinu, ale vzdyt na PC vyjde "vsechno"... jenom xbox/ps budou bez neceho
-
-
Nemluvim o Titanfallu... veverko *15*
-
Mozna slysis poprve, co je priklad Titanfall.. :D ano logicky kdyz uz je to na Xbox a PC uz to neni exkluzivni... kdyz to vyjde na PS4 a PC uz to neni exkluzivni. *5*
-
Na PC vycházej i Xbox/PS exkluzivky? Slyšim poprví...
-
-
-
-
-