Přejít na výpis diskuzí
Titanfall nevyjde na PS4, Assassin's Creed IV DLC zase na Xboxu
30.10.2013 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Veskoslav je totiž srabík, bojí se už psát pod svým nickem ty svoje moudra, aby nebyl považován za trolla.
-
Hele klidně piš pod účtem Veskoslav. Nemusíš si přeci kvůli jednomu příspěvku hned měnit účet, abys tu něco vykváknul, když to můžeš udělat z defaultního účtu. To dá rozum, ne?
-
A to se prave pletes. Vzhledem k x86 architekture novych konzoli nelze ocekavat, ze se bude opakovat situace z predchozi generace.
x86 je pro vyvojare znama a tudiz dokazou z konzoli vymackout hodne uz ze sameho zacatku. Samozrejme, ze nejaky pokrok casem jeste uvidime, ale rozhodne nelze ocekavat tak vyrazny vizualni skok mezi launch hrami a hrami ke sklonku zivota, jako vidime napriklad u PS3.
To co uvidime u PS4 her za cca rok, bude s velkou pravdepodobnosti maximum, co z te konzole pujde vymacknout, aniz by se nezacali delat ustupky jinde.
Ostatne, kdyz jeste pred samotnym vydanim novych konzoli, nektera studia prohlasi, ze PC verze jejich pripravovanych her budou vypadat lepe, by ti mohla napovedet, ze situace se zmenila. Nemluve o ocekavani FullHD jako standardu pro tuto generaci, ktere se ukazali jako liche.
U predhoczi generace se PC vykonove zacalo na konzole dotahovat az tak po 1-2 letech, coz tentokrat neplati. Nove konzole jsou proste zastarale jeste driv, nez vyjdou. -
Já nevím, asi jsem sám, ale mě se koncepce exluzivit prostě líbí. Nemám žádnou konzoli, jen PC, ale když už bych se měl pro nějakou konzoli rozhodnout, vyberu si podle exkluzivit. Kdy bych měl volit mezi PS3 a Xboxem 360, vyberu jednoznačně PS3, protože Last of Us, Uncharted a další... Exkluzivní hry pro mě tvoří přidanou hodnotu konzolí, která se od sebe prakticky ničím jiným než hrami neliší. Stejný výkon, stejná grafika, stejné služby. Když to přeženu, tak být já osobně zodpovědný za výrobu nějaké konzole, nedělám skoro nic jiného než exkluzivity :)
-
A v Borderlands 2 je v jednom dlccku spraveny celý svet ako z Half Life 2 :)
HL je proste legenda :) -
Když se spojí EA a Microsoft, těžko z toho může vzejít něco co ocení hráči
-
No jo. Na tebe jsme tu čekali. Zase unban? To je škoda trole.....Co máš ty za topinkovač? A ano mám doma jak PS3, tak Xbox;)
P.S: Titanfall je něco jako Go home, co? Star Conflict také, Planet Anihilation také a mnohé další. Prostě další debill gggovkého typu. -
Někde v rozhovoru to bylo rečené, že je to pocta a poděkování Valve i z důvodů, že používají jejich engine. Ale také řekli, že podobnost s žijícími či virtuálními osobami je čistě náhodná *1*
-
Však oni taky kluci z Respawnu přiznali inspiraci ve světě Half-Life 2. Podobnost s Alyx tedy neberu jako čistě náhodnou *3*
-
Máš recht, taky mi ji připomíná..
-
Zjiasté máš na mysli Half Life a víc už by pasovala ta Vasquezová, Alex moc do bitevní vřavy nepasuje.
-
Vždy když vidim tu úvodní fotku tak ta ženská na pravý straně mi připomíná Alyx z Half Life 2 *4*
-
Garnýže je to vokolo, konzole je ta tyč woe *15*
-
Nemozem s tebou suhlasit. Mam pc, xbox a aj ps, vsetky veci maju svoje plus a minus, takze by sa dalo povedat, ze som nezaujaty. Next-gen sa urcite neprejavi teraz, ani za mesiac a ani za pol roka. Ako sa hovori: na dobre vino ( alebo zenu? :D)si treba pockat. Pokial sa s tym vyvojari naucia robit, pokial sa vychytaju vsetky muchy, tak to potrva. Nehodnotme nieco co este ani nevyslo. Porozpravat sa mozme o rok o dva a potom budu urcite realnejsie vysledky
-
Tomu se říká garnýže, konzole vrtáš na zeď a dáváš na to satelit woe *3*
-
Titanfall na PC udělají, ale na PS4 ne? Přijde mi to jako pomsta. Jinak tyhle exkluzivity dokážou člověka jenom pěkně nas.at.
-
To ne. Někdo ještě záclony má a na něco se to pověsit musí *2*
-
Prostě to píšu jak píšu. Není důležitá forma, ale obsah.
-
ja bych je zakazal *5* a nebo zakazat rovnou konzole a vse se vyresi :P
-
Sice s tebou v nekterych bodech souhlasim, ale svym fanatickym zpusobem, jakym sve nazory prezentujes, akorat delas pc komunite ostudu. *3*
Ale k tematu:
Taky jsem od "next-gen" konzoli cekal trochu vic. Hlavne nejaky pokrok v aplikaci fyziky ve hrach a celkove interakci s prostredim, komplexnejsi AI a v neposledni rade jsem cekal prece jen trochu vetsi skok co se vyzualni stranky tyce. O FullHD jako standardu se snad ani nema cenu zminovat.
A zklamani je to o to vetsi, kdyz clovek pomysli, ze tahle generace tu s nami ma byt dalsich 7-10 let.
Na druhou stranu, tahle generace konzoli je pravdepodobne posledni v takove podobe, jak je zname.