Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heslo MS/Sony: kupujte ovce, kupujte.
  • Jack1947
    Takze mam aspon klid. DLC si treba kdybych nutne chtel, dal na PC tam snad bude. PS4 Verze(zrusena) Titanfall to je celkem zvlastni , cekal bych to naopak ze nebude na dnesni generaci kdyz uz. PC verze se to netyka a taky by me to muselo nak poradne presvedcit abych si to i treba zahral. *4*
    • "Takze mam aspon po klid. DLC si treba bych kdybych nutne chtel dal na PC tam snad bude. PS4 Verze Titanfall to je celkem zvlastni , cekal bych to naopak ze nebude na dnesni ."
      Nejsem zadny grammar nazi, ale tohle uz je i na me moc. *1*
      • Já ani nepochopil, co chtěl vlastně říct, natož gramatiku.
        • Jack1947
          Souhlasim, protentokrat jsem psal tak rychle ze jsem nenaskladal uplne vsechno na sve misto a neco vynechal vsem, pozkozenym se omlouvam. Timto a i do budoucna dekuji za upozorneni. *4*
          • Tilwaen
            Vždyť Tě lidi upozorňují stále... *9*
  • Titanfall na PC udělají, ale na PS4 ne? Přijde mi to jako pomsta. Jinak tyhle exkluzivity dokážou člověka jenom pěkně nas.at.
  • Malleth
    Když se spojí EA a Microsoft, těžko z toho může vzejít něco co ocení hráči
  • Já nevím, asi jsem sám, ale mě se koncepce exluzivit prostě líbí. Nemám žádnou konzoli, jen PC, ale když už bych se měl pro nějakou konzoli rozhodnout, vyberu si podle exkluzivit. Kdy bych měl volit mezi PS3 a Xboxem 360, vyberu jednoznačně PS3, protože Last of Us, Uncharted a další... Exkluzivní hry pro mě tvoří přidanou hodnotu konzolí, která se od sebe prakticky ničím jiným než hrami neliší. Stejný výkon, stejná grafika, stejné služby. Když to přeženu, tak být já osobně zodpovědný za výrobu nějaké konzole, nedělám skoro nic jiného než exkluzivity :)
    • A nebylo by lepsi, kdyby si nemusel vubec resit na zaklade her, jakou konzoli si poridit?
      Proste koupit si konzoli, ktera ti vyhovuje vic co se funkci, vzhledu, hlucnosti apod tyce a neresit jake hry na ktere jsou?
      Vazne nechapu, v cem ze vydis tu vyhodnou stranku z pohledu hrace.
      • ucho
        kdybys tohle nemusel řešit, jedna z těch konzolí by velmi rychle zemřela, jednoduše by hráči jednu začali upřednostňovat a ubýval by důvot portovat něco i na tu druhou. je to něco jako souboj mezi HD DVD a BluRay. díky exkluzivitám do toho ty firmy lijou peníze a vznikají tak nové hry. a to je ta výhoda pro hráče, má co hrát. pokud by existovala jen jedna konzole, pravděpodobně by nevzniklo tolik herních titulů. pokud si tedy člověk časem řekne, že by si chtěl zahrát tu jinou exkluzivitu, holt si koupí i druhou konzoli. pokud tam těch exkluzivních titulů bude dost, co ho zaujmou, tak se to vyplatí tak jako tak.
        • Ale no tak. Platformy prichazeji a odchazeji a hry se delaji porad. Tohle uvazovani, ze kdyby tu byla jen jedna konzole, ze by nebylo tolik dobrych her je naprosto liche.
        • Jo, takže Mercedes ted bude dělat jenom luxusní limuzíny, BMW sportáky a Audi přemístovátka k nákupnímu centru :-P

Už jste kluci ve škole zaslechli něco o ekonomii trhu?
    • Robotron3
      Vybereš si podle exkluzivit, který jsou v tu dobu známý, koupíš a pak jen koukáš, co by sis chtěl zahrát u konkurence a ty mít nebudeš. Nevim, jak je to výhodný pro firmy, ale pro hráče vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit