Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Mě hlavně dostává, že to je modifikovaný Source Engine 1 .. kluci s ním dost kouzlí a jsem zvědavej na Source 2 až valve konečně něco vypustí.
  • Upřímně musim říct, že naprosto souhlasim s Alešem. Představení téhle hry mě opravdu moc nenadchlo, natož abych pak byl nějak odvázanej, ale tohle video mě přesvědčilo o tom, že Infinity W... ehm tedy Respawni znovu posunuli hranice MP. Do týhle hry jdu!
  • Pilgrim66
    Wow, tak ze středně zajímavý hry po tomhle videu se hra zařadila do very interested škatulky. Vypadá to fakt dobře, možná jak napsal autor až nezdravě velká naděje.
  • vypada to jak nightmary z code geass :)
  • Ataker
    "Titanfall vypadá jako skvělá a intenzivní zábava" o tom žádná *3*
  • dilinja
    ja myslel ze bude jenom MP
    • Nieco na sposob Frontlines: Fuel of War
    • Měl by být, ale asi v závislosti na nějakým story modu s jednotlivými misemi v něm budou obsaženy příběhový prvky formou takových skriptovaných blbinek, jak je právě vidět ve videu.
      • Mato1987
        Hmm niečo podobné sa pokúšali spraviť aj v red orchestra 2 a nevyšlo to nejako príliš dobre.
        • V RO2 nevyšlo snad nic příliš dobře.
  • Video pěkný, ale uvidíme jaká bude skutečná hratelnost.
  • uuuuu to vypadá dobře!!!
  • Vypadá to suprově, a nějaké šílené DLC by mohlo být na způsob Pacific Rim :)
  • Dýcha to na mňa hrateľnosťou z CoD4 - proste po videu si to chcem zahrať. A aby nie keď to robia ľudia, ktorí pracovali na CoD4. Je to super, že odišli z IW a môžu nám ponúknuť iný herný zážitok, než aký chcel kravaťák z Moneyvisionu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit