Titova hlídka ještě nekončí. Startuje vývoj Space Marine 3
-
Tak to si moc her v životě nekoupil...
-
Jasně, mě přiběh taky bavil. Poslouchám i podcasty o Warhammer 40k. Ale hlavní tempo zde udává ta rychlá hratelnost. Zkrátka mlátit vše kolem, na konci mise nejaký video a dialog a jde se zase rubat. A to vůbec neberu ve zlým. Třeba KCD je úplný opak, hromada dialogů a po nějaký době nějaký lehký fight a zase hromada dialogů a chození. Osobně mě baví oba typy her a rád si zahraji jak Space Marine 2, Darktide, Helldivers 2, tak i to KCD. ;-)
-
Naopak, příběh byl dost v pohodě, pokud je člověk fanouškem lore a ví co se ve hře děje.
-
Už tu zase trollujes? Ty to fakt nemáš v hlavě v pořádku.
-
Tak tenhle typ her je zkrátka populární. Je to klasická rubačka, jako třeba Helldivers 2 nebo třeba Doom. Ono i Bordelands nedělalaš nic jiného, než že chodíš po mapě a kosíš vše co vidíš. Přiběh je většinou druhořadý, pouze na pozadí, aby se neřeklo. Je to jednoduchý koncept, ale ve finale i celkem chytlavý. Ač preferuji spíš příběhovky, tak čas od času zahraju i toto.
-
SM2 = nejhorší hra co jsem kdy koupil.
"Hráči se mohou těšit na příběhovou kampaň (9 hodin totožnýho rubání z místnosti do místnosti u SM2) a inovace, které znovu definují standard akčních her z pohledu třetí osoby" - jestli ty přeženu - 3 mechaniky co je člověk těch 9 hodin točil skrz 3 tlačítka je novej standart akčních her, tak to chce koblihu.