Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavně to bylo u Motoraceru a Red Alertu :) Mohu potvrdit, skutečně to bylo tak, jak píše Horst, jednoduše jsi CD vložil do rádia, přeskočil data track a již to svištělo.
  • Tak nevím jestli si děláš srandu nebo jen patříš k mladším hráčům. (anebo ke starším pirátům, pirátský verze tehdy byly vždycky o audiostopy osekaný) *3*

Pokud nepamatuješ:
    V 90 letech bývaly hry na CD někdy řešený tak, že krom datový části obsahovaly ještě audiostopy zpravidla s hudbou, která se běžně přehrávala při hře. Dělalo se to hlavně kvůli značně omezenýmu výkonu tehdejších počítačů. Takže se pak běžně dalo takový CD vzít, šoupnout do normálního CD přehrávače, přeskočit na druhou stopu (první byla vždy data) a měls tak vlastně i CD soundtrack v ceně.

Například to bylo u , Spellcross, Settlers 2, Descent 2 (mimochodem to byl jeden z nejlepších soundracků co jsem kdy u hry slyšel, opravdu nářez), Shadow Warrior, Blood, Heroes of Might and Magic 1+2, Stíny na Rivou, Magic Carpet 2 (namluvený zadání misí) a mraky dalších.
    Některý z těch her měli dokonce takový dvojí řešení hudby tj. kvalitní hudbu v audiostopách a navíc jejich zprzněnou datovou verzi v MIDI formátu a šlo mezi tím v nastavení přepínat, to bylo třeba u Shadow warriora nebo právě Blooda.

Zkrátka bych rád za svý peníze dostal plnou kvalitu která byla u originálních CD (třeba ve WAV nebo FLAC) a ne jen sprostej rip v nízký kvalitě, leč tohle nějak GOG nechce pochopit.
  • Fajn, deset let používám XPčka a teď chci konečně koupit nový OS (bo už nespustím AC3, novýho Hitmana,...atd) a vy tu píšete, že se 8ky nevyplatí. Můžete mi rozumně vysvětlit, proč bych neměl jít rovnou do Win 8 ? Neřeším cenu a Metro(dá se vypnout).
  • GlaDOS
    Jde o to, jestli jsou vůbec ve hře v lepší kvalitě.
  • Blbost. Z XP sa to naozaj oplati. Zo sedmicky nie.
  • Presne tak. A Start menu uz neriesim. Prechod z XP sa (cenovo) oplati.
  • tak tak, ten krizeny humus si muzou nechat. zkousel jsem s tim fungovat 2 mesice a jaky to balzam, kdyz jsem nahodil zpet sedmicky.
  • normálně používám linux (Lubuntu 12.04), Windows XP si instaluju čas od času když mám neodvratitelnou chuť si zahrát nějakou hru, kterou pod Wine na linuxu nespustím... nemám nejmenší výčitky svědomí z toho, že používám pirátskou verzi, neboť platit dva litry za nějakou verzi Windows systému jen kvůli tomu, abych mohl hrát hry, když vše ostatní mají jiné systémy zadarmo, mi přijde přitažené za vlasy
  • proč ? Ja jsem přešel z Xp na osmičky a pohoda .
  • walltar
    To asi nikdo normální ...
  • Škoda že já nebudu podporovat w8
  • hehehe, ty ses ale trapnej c*racek *4*
  • neviem co tu trepete win8 mi pohode spusta vsetky gog hry bez problemov
  • A kdo chce osmičky?
    Nejdřív by si měli konečně zajistit podporu sedmiček u všech her a udělat něco s kvalitou audiostop; 96kbps OGG je žalostně málo na rok 2012, navíc jsou tracky u některých her očividně špatně ripnutý, viz třeba Blood.
  • Ono nikdo W8 podporovat nechce... *1* Stejně tomu nic nebrání a jede to de facto na W7, takže vlastně proč? Kompatibilita je zachována.
    Škoda, že si Windows za tímto "trendem"(?) budou pořád stát. *7*
  • Za to ja 8 podporovat nebudem, mam krabicovu 7 co som kupoval za par supov z UK a ta mi snad vydrzi par rokov, rovnako ako vydrzali XPcka.
  • Tak né asi, když je systém od Visty s SP1+ v podstatě stejný stejný, k tomu mají osmičky lepší podporu starých her, sice s jinými problémy, což je někdy pokles FPS *7* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit