Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem si přečetl místní diskuzi, rád přidám jeden pozitivní koment. Mám odehráno cca 15h.  Nemám zkušenost s Rainbow Six. Hru hraji v gamepassu. Jsem víkendový hráč, co se u her baví a nehledám v tom extra výzvu. Hra mi naprosto sedla. Cítím při hraní napětí, bavím se, líbí se mi. Hodnocení bych rozdělil na hraní s kamarády 9/10. Pokud při hře kecáte. shodnete se na taktice a dokážete společně dobře poskládat tým, hra vás odmění skvělým zážitkem.  Čím větší obtížnost, tím je potřeba více taktiky. Hraní s náhodně vybranými hráči 5-8/10. Je to proto, že někteří jsou příliš rychlí, jiní pomalí, další moc hrr... Ale pořád nadprůměrná hra. Záleží, na koho narazíte. Jedna hra se nepovede a druhá je hned parádní. Tady si dovolím poznámku, že když se hra zvrhne v střílečku, na 95% (pokud jedete svou odpovídající obtížnost) končí smrtí všech, nebo aspoň minimálně v rychlý úprk z mise. Hraní sólo 7/10. Je to napínavé, je to dobré, ale bez kámošů (kdo to zkusil) už to prostě není ono. Za těch 15h hraji pořád první mapu (lehce jsem nakoukl do druhé), ani jsem pořádně nevyzkoušel všechny agenty (některé nemám ani ještě odemknuté). Díky vybavení agentů (zbraně a další vybavení), jejich speciální schopnosti/vybavení, skladba těch tří úkolů, prvku zdraví agentů... a další, je hra velice různorodá a jaký si to uděláš, takový to máš.

  • Derp_1337

    Tak 6/10 vlastně není "nadprůměrné" hodnocení. Jelikož se skoro nevyužívají nejnižší známky, tak průměr je někde okolo 6/10.

  • Jack1947

    Je to tak, 4 /10 je odpad takže 3jka je tak těch 5-6 nap oměry hodnocení tady 😊😉

  • Jack1947

    To mohli dát zdarma... jediné co to dělá nějaký scifi- odklon od Siege 😬😞😞 člověk si řiká co to X Defiant atp bude vlastně o Frontline nemluvě vůbec ale třeba to bude sranda kdoví 😑🙂

    There is currently no campaign mode.
    Ubisoft has stated that more modes and content will be released (for
    free) after the game is launched in January. This means players can
    expect more gameplay as time goes on, although it's not entirely clear
    what the gameplay will consist of for now.

    O to hůře, to je jen vyloženě kosení i ten ALiens kampan měl!

  • uher

    "Stává se tak průměrnou kooperační arkádovou střílečkou, která už po pár hodinách hraní nemá co nového nabídnout."

    A proti ji dáme nadprůměrné hodnocení 😀

  • Pokud nechcete hrát tyhle cringe stříelčky, tak doporučuji Ready or Not, duchovního nástupce SWAT 4.

  • celoush

    Neboj, on by sem přišel někdo podobně fundovaně znalej, který by začal tvrdit, že střílet hrát singleplayer taktickou střílečku bez možnosti kooperace s ostatními už dnes nikoho nebaví.

  • FarkyJTV

    uz len zo zakladnej statistiky recenzovanych hier a to ze mame skalu 1-10 anie 5-10 to nedava zmysel.

    a sam si nezmysel :D 

  • Hrozně blbý rozhodnutí udělat z Rainbow Six tohle. Kdyby používali mozek tak udělaj singleplayerovou taktickou FPS bez příšeř, což by momentálně nemělo žádnou konkurenci a všichni by z toho byli nadšený.

  • ravux

    To je ale tvuj subjektivni nazor, ktery s nazorem nekoho jineho nebo dokonce cimsi jako "pravda" nema vazne nic spolecneho. Proc se vubec obtezujes psat sem takovy zbytecne nesmysly? 

  • FarkyJTV

    6/10 to znamena ze ta hraje nadpriemerna co neni pravda.tato hraj je tak 3-4/10

  • RAMIUS89

    Keď je tvoja hra už repetitívna hlúposť tak tam strč príšery a zomblov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit