Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zalezi jak hru zaškatulkuješ. Jako strilecka je to dobra hra obohacena o sbirani a tuneni zbrani. Jako online je to bohuzel trosku slabsi.
    • Ja bych ani nerekl ze je to dobra strilecka protoze se mi nelibi ze nepratele funguji jako "bulletsponge". Proste ve hre ktera se tvari realisticky nevypada dobre ze jeden bandita vydrzi cely zasobnik. Ani tam neni model zraneni. Ted jsem koukal video z 6 let stare fps Singularity, tam slo ustrelovat koncetiny.
      Proste i ten pocit ze strileni je tady spatny.
  • Teď už jen doufat, že si Division vezme na paškál BirgirPall s jejich zaměřením "We Broke: ***" Rád bych se zase pobavil.
  • Taky myslim ze hra trpi stereotypem a 8 si nezaslouzi.
  • AJ tomu dal 5/10, to bych rekl ze je adekvatni. Propracovane RPG :D
    • Chudak joe takhle znechuceneho jsem ho jeste nevidel
      • SW:Battlefront! *1*
  • Chodíte prázdným NY kde fakt nic není. Občas nějaký tupý nepřítel.... Na ně není třeba Coop.... Litr a půl v hajzlu... 4/10
    • Still
      Jak si představuješ město, vyhlazené pandemií? Jako že tam budou karnevalové průvody?
      *1*
      • Že tam bude něco víc než běhání a nudné střílení ta hra je totálně o ničem... Mnohem zábavnější bylo farcry
        • Jack1947
          Primal, tak na to jsem zvědaví to odložíme po 13 hodinách tohle se bude hrát dál je to onlinovka... nesnse srovnání...
          • Jo tak 13 hodin jo? Tos hrál demo? I kdyby to trvalo hodin 7 tak je ta hra mnohem zábavnější než stereotypní chození a střílení fakt. Řekni mi jedinou aktivitu kterou tam dělaš krom střílení a chození....
            • jeste vsechno lootujes jak ocas, aby si o 100 kupicek lootu nasel neco co ti zlepsi staty o par cisilek a mohl si lootovat zas dal...

ten kdo vtom grind nevidi, ocividne se jeste nedostal do endgame, nebo si proste jen jeste odmita pripustit ze za dalsich 50hodin to bude pekna nuda

coz by u sp hry bohate stacilo, ale dit ma prece divison to ultimatni oznaceni mmo, vtomhle zanru by to meli byt stovky hodin, ale nebudou
            • Jack1947
              Prostě to nební hra pro tebe ale s grindem taky nesouhlasím, už vůbec ne aby to byl hlavní motor.
      • Jack1947
        Že tam nebudou stejní lidé na metr čtvereční asi... nicméně, tam mohlo být aspon nějaké vozítko takhle tamm dost hodin člověk naběhá no.
        • kdyby tam byly vozitka, tak by se to zase zaclo srovnavat s gta, kde by divison odchazelo jako looser
        • Still
          Přebíhat mezi dvěma bunkry není kdovíjaká dálka. A hlavně je tam Fast Travel na delší vzdálenosti..
          Nejvíc jsem se naběhal, když jsem sbíral všechny nahrávky a podobný kravinky (stejně mi asi 4 chybí kua nevím kde!).
          • Jack1947
            Ok to beru no... ale když tam je tolik aut mohlo by tam bejt nějaké to přibližovadlo no *7*
  • hral sem betu a stacilo mi to kracite ulicema kde dlouho nic neni a pak jsou nekde nepratele kteri zmateni pobihaji.
  • Velice směšné jak přední herní magazíny hodnotí takovouto sra*ku hodnocením 8/10. Hru jsem si koupil v den vydání a nestačil jsem se divit. Takto hroznou hru jsem dlouho nehrál, rpg prvky budiž, ale to nevynahradí tupí nepřátelé, neustále se opakující nudné mise. Kooperace s ostatními hráči proti tupým robotům? To snad ne. Tak přiznejte se Games.cz, kolik jste vyfasovali za hype recenzy této ukrutné sra*ky. Renomovaní youtubeři tuto hru hodní 5/10 a i to je moc. *7* *8* *11* *12*
    • Veskoslav
      Pokud jsi nehrál otevřené bety a koupil sis to jen tak, tak sorry, ale tvoje blbost s prominutím....A co je renomovaný youtuber? AngryJoe?
      • Samozřejmě, že jsem jí hrál, moje hloupost to není, utracené peníze mi nevadí a ani toto není tématem mého hodnocení. Poukazuji pouze na to, že je to včetně recenzí zaplacená kampaň, takže děkuji za tvůj komentář a souhlas a nesouhlas místních uživatelů ohledně tvé reakce hovoří za vše, takže děkuji a příště vyploď ze svého hlavičky něco smysluplnějšího. *3*
        • Veskoslav
          Souhlas či nesouhlas? Probůh, sis ještě nevšiml, že u mě tak nějak nefunguje +-? Prostě další mimoň, co si představuje, že redakce plave v šampáňu z těch prachů, co jim všichni tady dávají, aby měli dobré recenze. A na to, že je to Ubisoft hra, tak i na Steamu má slušné hodnocení od hráčů.
          • Jak jsem řekl, děkuji za názor, tvých myšlenek již bylo dost.
      • Joe je dobrej. Jinak koukám ani po takové době mínusování nepřestalo. O.o
    • Jak jsem již napsal v recenzi na steamu,když jsem hru po 1 hodině vrátil : "taková blbost jako division mi nestojí ani za to,abych o ní psal recenzi"
      • Still
        *1* *1* Usměvné!
  • Prostě ta hra je těžce průměrná a jedině ten ukrutný hype zblbnul tolik hloupých hráčů... *10*
    • ako prepac ale nazaivat hracov ze su hlupy len preto ze sa im hra paci je trocha kach nie. kazdeho bavi nieco ine mna napriklad nebavi maincraft a sport hry ale nenazivam hracov ktorych to bavi ze su hlupy skorej premislaj ked pises a ked to nedokazes tak radsej ani nepis. o tom co ktora hra ponuka sa da bavit kvanta ako tu vela ludi pise ze neni tam co robit ale uprimne vo vedisne mmo hier ked das max lv skoncis iba chodenim a ziskavanim high EQ stale je to dokola. mozete si vraviet co chcete ale aj GTA V je dokola to iste ked sa chceme bavit o hrach vsade kde dosiahnes top je to o nahanani za niecim.a ked ta hra nebavi nehraj ju ked ma nebavi film nepozeram ho. ale neurazm druhych. *16*
  • AngryJoe je podplacený agent od CD Projektu, aby záměrně hatoval hry od Ubisoftu... Fuj, hanba. *16* *16*
    • a ted tu o karkulce
      • Karkulka šla a poblila se z tvých znalostí češtiny. *11*
        • nevim jestli te mam litovat, nebo se ti smat .. asi oboje vid

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší