Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně recenze mého gusta. Díky Honzo!
  • BoB.2
    Ach diky pěkné počtení.
  • Týden před vydaním jsem zrušil předobjednávku a dobře jsem udělal *1*
  • Prý v DZ je to o hunu protože nevíš kdo na tebe zaútočí:D Hovadina, v DZ nikdo na nikoho neútočí, protože pak když tě zabijou (a to lehce) tak jsi ztratil více než získáš.
    • presne, vtom je DZ uplne o nicem.MIsto toho aby sly hraci proti sobe tak spolecne tam grindi.. pak se najde jeden chudak bez skupiny kterej by chtel trosku pvp, ale ma smulu pac je to v pomeru 15/1 ...
      • Veskoslav
        Tak si najdi skupinu, co zabíjí a není jich v DZ málo. Minimálně dvě skupiny jsou teď v T03, obě jsou po 4m a vidíš 8 padlých agentů, jak zabíjí úplně všechno.
  • Ty vole, nova hra od UBI, to je ale pecka, hral jsi to? To je bomba, totalni narez, ti rikam, kamo. Kup to a zahraj, nejlepší hra. Hrajem to z kamosema, chapes..pivecko..pohodička (pohybuje se jako rapujici cernoch a pomalu si vyndava ze zadni kapsy kalhot s rozkrokem proklate nizko krabičku s marenou), chodíme do ty dark zony a delame tam ruzny kraviny. A o cem ta hra je hele, pta se ten druhy. To ja nevim voe, to je jedno, je to super parba.

Ne tohle fakt hrat nechci:)
    • archie777
      Krása. Tak nějak vnímám většinu áčkových her. Nedávají hráči žádnou hlubší motivaci je hrát, ale snaží se být zábavné tím nejpovrchnějším způsobem. Pod hladinou nic není. Typické takové Far Cry. Proč by mě mělo proboha bavit bez jakékoliv propracovanější, hlubší vrstvy čehokoliv, jezdit po horách na slonovi od otazníčku k otazníčku.
      • od tý doby co sem odložil krabičku s mařenou si kladu přesně stejnou otázku a hraju hry co maj hratelnost, nicim nerušenou, takže třeba Brutal Doom .) Ale popravdě, UBI "hry" a podobný srajdy mě nebavily ani když sem byl naprach a měl IQ 50 :D
    • Veskoslav
      V současné době je to jedna z mála co-op her, co fungují skvěle na pc. Mimoto, co si budeme nalhávat, většina současných her má děj, který se shrne do jedné věty.
  • 8/10 znamená, že je to prostě průměr *3*
    • 8/10 od volejníka u UBI hry pro mě osobně znamená, že hra je totalní propadák
    • Kinet1c
      to zas nie, ale urcite to nie je na 8, teraz este nie, mozno neskor by aj mohlo byt
  • SeriousSam
    Dost dobrý. Sice to hrát nikdy nebudu *15* (ne že by se mi to nelíbilo), protože tenhle žánr mě vždy minul, ale překvapilo mě že je to rpg. Když to tehdy ukazovaly, to bylo asi tak před 147 lety *1* (kecám), myslel jsem že to bude další CoD či Battlefield s rádoby taktickými prvky. Jsem rád že to vypadá tak jak to vypadá. Klobouček dolů pánové z Ubisoftu. Jinak recenze Úžo. Lovuju tě Olejníku (nebo jak by řekl Pavel - Volejníku *15* ).
    • Kinet1c
      rpg ako rpg
  • Ok takže hype zafungoval tak te´d už můžou vytáhnout ty mikrotransakce a pay to win model.
  • osobně s osmičkou souhlasím, i vzhledem k tomu, jak je finální verze doladěná oproti betě
  • Víc než 7 bych tomu nedal.
    • Test

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit