Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda že tam není Na Li nejlepší asijská hráčka dát jí tam mohli
  • Bude to i na PC?? *11*
  • No mě nejvííc štve že tam nebude Berdych 6 nejlepší hráč světa a on chybí dle mě by tam měli být hráči do top desítky určitě všichni a navíc se to dělá u nás možná to má nějakýho vedoucího frantíka ale určitě to taky dělají nějací češi tudíž by ho měli stoprocentně prosadit nechápu jak může chybět toť můj názor na to *3*
  • Bože, tady je zase odborníků...
    Top Spin 4 dělá 2K Czech Praha. Mafii 2 dělali 2K Czech Brno. V 2K Czech Praha je většina bývalých členů studia 2K z Paříže, které se zavřelo. A světe div se lidi z 2K v Paříži dělali... Top Spin 3. Šéf studia v Praze je Frantík.
    A mimochodem - Top Spin 3 byl pro Xbox, Playstation, Wii a DS.
    Za ty kecy a narážky na Mafii v souvislosti s touhle hrou si dejte facku, páč jenom ukazujete, že víte o celé věci h*vno.
    • Za to ti jsi odborník. V Brně je hlavní sídlo 2K Czech a v Praze je technologie. Takže v Brně jsou grafici, animátoři apod. a v Praze je technologie, takže se tam dělal Illusion Engine, který v Brně poté jenom upravovali.
    • To stale nic nemeni na skutecnosti, ze to vypada tak jak vypada. V tom komentu na predchozi strane jsem to spojil s mafii, protoze ty xichty jsou na stejny urovni. A mimochodem pokud vim, tak vedle Pam development jsou v 2k praha i lide z puvodniho IS, kteri delali na mafii2.

      Narazky na Mafii2 jsou z pohledu hracu pochopitelne. Svym zpusobem to vypovida i tom, jake si 2K udelalo s Mafii2 jmeno ;)
      • Ale samozrejme. Jsou tam i lide z BESu a pod. Nicmene faktem zustava, ze v cechach nikdo neudelal dobrou hru uz 7 let. Ale nevim. Fakt ten Agassi mi nesedi. Tim nerikam. Samozrejme jim preji hodne stesti.
        • bmarg
          7let? Aha a to že Posel Smrti je jedna z nejlepších adventur ti nevadí, že? Nebo minulý rok vyšlo revoluční Machinarium, které je úžasné a doporučuji si zahrát! Ještě pár her bych našel, kdybych hledal, přemýšlel. Zas tak špatně bych to s CZE hrami neviděl :-)
  • Bude to podporovat Move???
    • sleepless
      PS3 verze bude podporovat Move, ale nezkoušel jsem, hrál jsem pouze X360 verzi.
  • bohy... a sme zas u těch konzolí, každopádně "penízky sypalY"*11* . Navíc, neurážej, nenapadej, věk tipuju U18. *11*

    PipMan... přesně tak, "Kottickové" z 2K nevyrejžovali tolik, kolik chtěli *12*
    • Teďka nevim jestli to chápu dobře, ale nevšiml jsem si, že bych tu někoho urážel nebo něco vyvracel. A jinak děkuji za kontrolu pravopisu, občas nějaké to písmenko uteče :-)
  • Ano typycka ceska povaha se opet ukazuje v plnem proudu. Nikdo to ani nezkusil, ani nevidel. Ale ortel uz je vyrcen. Velmi smutne ....
    Navic pro hnidopichy. Uz Topspin 3 byl konzole only ;)
  • Pravej_PipMan
    Už se těším na DLC s postavou Joe McEnroa s názvem třeba "Joe´s Insults"s fenomenálním zpracováním a lidovou cenou.
    • v DLC bude micek ;)
    • trefne. Jsou to kokoti. Navic na PC to stejne nevyjde.
  • je mi 2kczech lito, sice prezili ale budou jen otroci kteri delaji na priblbych hrach typu topspin a dalsich becek. papa...vochozka je neschopnej manazer.
    • 1. na tom nedělá snad nikdo, kdo dělal Mafii 2.
      2. Top Spin není béčko, ale nejlepší série ve své kategorii.
    • vochozkovi je to uz jedno a pravdou je, ze vycouvaz toho vseho vlastne dobre.
      pravdou je, ze si toho tehdy vzali vic, nez mohli. ale i tak, diky ze vubec tehdy vznikly.
      ono dneska delat hry neni uz vubec tak zabavne, jako tehdy, kdyz jsme v brne testovali hidden1... uz je to skutecne jen prace a ja jsem rad, ze jsem v jinym vlaku.. Co se tyce toho tenisu, proste jen dalsi prumerna zakazka a prumerna hra.
  • Od PCčkové Mafie k X360 / PS3 only? Illusion Softworks... kam jste se to dostali!? *7*
    • když se stejnak podíváte na obchodní politiku 2K tak hnedka pochopíte, proč to takhle je. Ještě za Illusion kluci dělali co je baví, teďka už to berou jako svojí práci a jako normální rutinu, kterou nedělaj někde když přijdou ze školy, nebo práce (truhláře, on ví :-)) ) A když maj debilního šéfa, tak co proti tomu udělají? Práci těžkou nemají, peníze nějaký z toho jsou, žít se dá, tak si udělaj paňáčky co běhaj za tenisákem a maj zase na nějakou dobu klid. Ale už jen ne další pokračování svých starých značek, slyšel jsem že by chtěli dát dohromady další díl na H&D, což by myslim byla pro ně skáza. (doufám že to je jen fáma vypuštěná na nějakém blogu)
      • Pravej_PipMan
        Proč? Nemyslím si, že by 2K bylo natolik dementní, že by nezaregistrovalo reakce hráčů (těch zlých a odporných pesimistů nechápajících boj proti bazarovýmu prodeji). Novej H&D by rozhodně průšvih nebyl, koneckonců Mafie 2 nebyla megačupr hra, vytknout se jí dá dost, ale uplnej fail to nebyl. Strategie bossů tam nahoře je věc druhá.
        • Tak mafie na sebe vydělala už jen díky předprodeji a pak jako bonus si lidi kupovali ty DLC.. jako strategicky to měli dobře vymyšlený, ale lidi čekali místo debilních GTA DLC, spíš alespoň nějaký dodatky do toho osekanýho příběhu, kde jsem ani nějak nepochopil pár náznaků, který pak nějak vyšuměli. A o demenci by se dalo polemizovat :-))
          • by me zajimalo kdo jsi, protoze takovou kokotinu by mohl vypustit leda zavrel. Z verejne dostupnych zdroju si kazdej normalni clovek dokaze zjistit, ze M2 se prodalo lehce pres milion, delala se podle doznani Kolare minimalne 6 let a ze clanku na netu vyplyva ze v 2K na tom delalo od 100 do 150 zamestnancu. Meli dve pobocky, tzn. dalsi naklady. Prumernej plat u programatora dle jobs.cz je cca 60 hrubyho, coz vzhledem k inflaci mohlo byt i pred lety tohle cislo. Nezapomen marketing a reklamu a dalsi sracky okolo. Ted si ty chytraku na kalkulacce spocitej kolik stal rocni vyvoj hry, podivej se jaky middleware hra pouziva a zapocitej to do 6 leteho vyvoje. Pak nekde hemzej ze si mafie na sebe vydelala
            • Než začneš tady něco s čísílkama, tak si nejdřív projeď prohlášení 2K, nebo diskuze se samotnými manažery 2K. Mafie2 měla dobrou prodavatelnost, na konzole to byla jedna z nejprodávanějších her. Myslím že byla nějak na 3-4 místě minulého roku. Před ní bylo akorát CoD:BO, God of War 3 a Killzone, takže ta hra si musela něco vydělat. Společně s každým DLC který se musel dokupovat zvlášť (tehdy), se penízky sypali. Takže v klídku. Neřikám, že nesouhlasím s tvým vyjádření, ale hra si na sebe vydělala a za tím tvrzením si stát budu.
            • Pravej_PipMan
              a nechceš to ty chytráku spočítat na tý kalkulačce ty? Znáš jen odhadovanej plat programátora, neznáš vnitřní mechanismy a sponsoring a už tu házíš machry s číslama? Buď se prober a chovej se slušně- pak debatuj (rád si o tom popovídám), nebo se vrať zpět do brlohů 2K. Že by na M2 prodělali? Že by se nezaplatila? A teď tu o Červený Karkulce...spíš na tom pánové nevyrejžovali s čim počítali, s tim bych souhlasil.

              Tydlety hausnumera miluju... *2*
          • mě to mrzí... jak se vypracovali např. takoví Valve, o jejich první herní značce, která šla proti všem Quakům, Unrealům.. a uspěla víc než na výbornou (radši ani nemluvě o Steamu, tj kapitola sama pro sebe) a kam náš "poklad" IS, který měl nastartováno taky víc než dobře... prostě mě to jen mrzí *7*
            Activision, 2K a řada jim podobných = odpad, skrblíci, ... přitom PCčkáři jim z jejich značek udělali na počátku sůl nad zlato *12*
            • Holt ve všem jsou jen peníze a někdy(většinou) to je až na škodu. Stejně jako dřívější neutralita BioWare a nynější vlastnictví EA se mi taky moc nelíbí, ale zase BioWare je sama o sobě velká společnost, tak zatim ty hry jsou dobré. Prostě některé společnosti, aby mohli vydávat lepší hry, nebo aby jen přežily, se musí prodat a jít pod nějakýho giganta.. taková je politika těch silnějších :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit