Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je tam kariera?kde delam treninky jezdim na turnaje kupuju nove rakety a obleceni atd..?
    • M.Habarta
      Ano, vše zmíněné ve hře je. :)
      • Ta recenze je dost nahouby, chapu z ni, ze recenzenra nadchla, ale o samotne hre se clovek dozvi malo. Tre a co vsechno tam muze delat, jak se to cele vlastne ovlada, zajimalo by me i zohledneni move ovladace, protoze ps3 verzi asi samostatne recenzovat nebudete a tak dale. Spousta zminych veci je nepochopitelna, treba ti treneri jsou k cemu? Nejaka forma tutorialu a autotreningu, nebo tahle hra neni az tak moc sportovni ale spis rpg (tj. zalezi na schopnostech hrace nebo avatara)?
        • M.Habarta
          Fakt nevím, jak to má většina, ale já osobně jsem si vždycky v recenzi chtěl přečíst, jak se hra hraje a koho dokáže pobavit a zaujmout. Takže se rád dozvím, "jak se to celé ovládá" namísto toho, abych si přečetl, jakými tlačítky. Nikdy jsem nevyhledával "recenze", které řadí do seznamu všechno, co můžeš ve hře najít a co si můžeš přečíst na krabici hry nebo na ofic. stránkách. Drobnosti, které v recenzi nebývají zmíněné, pak s radostným překvapením sám nacházím. Lidi, kteří chtějí vědět všechno dopředu upřímně příliš nechápu. ;)

Co se týká Move -- Neměl jsem možnost vyzkoušet. Přišlo mi zbytečné a trochu nefér psát do recenze něco, s čím nemám zkušenost a co si hlavně může čtenář (stejným způsobem) vyhledat.
          • My co nekrademe a hry kupujeme na zaklade recenzi proste chceme od recenze vedet, o cem ta hra je a co nam poskytne. Na zaklade teto recenze ji urcite nekoupim, protoze mi z ni vubec neni jasne o cem ta hra je. A to ani v tom zakladnim smeru. To jest zda se jedna spis o rpg, kde trenuji avatara aby byl treba rychlejsi nebo umel nove udery, nebo spis sportovni, kde rozvijim sve vlastni schopnosti a postreh. A samozrejme krome tohoto popisu by me i zajimalo, jak dobre je to udelano.
  • skusal som demo na PS3 s move ovladacom a des hruza ubohost, ruky prec od tejto hry max. neovladatelne pockam na virtua tennis 4 snad tam to bude lepsie. Top Spin 4 neodporucam to Sports Champions table tennis je asi tak 1000 x hratelnejsi !!!
    • Neovladatelné kvůli nezvládnutému Move, nebo protože jsi hned nevyhrál? Neber to jako rýpání, ale s ovladačem je to hratelné velmi dobře, tak mě zajímá, jestli si hře nedal šanci, nebo Move tak podělali.
      • Tak tak, s ovladacem je to super, na MOVE si musi clovek zvyknout...
        • Můžou to hrát dva lidi na jednom PS3?
  • Zdravím všechny, ja už jej nějaký ten čas doma na svém xbox hraju a musím říct, že paráda!!!!! a navíc možnost hrát ve 3D !!!! tak jako crysis prostě luxus. nemám nejmenší výhrady.... tenis jako hru zbožnuju. takže pokud váháte, neváhejte nebudete litovat !!!!!
  • ta hra na mě pusobí nádherným dojmem asi si ji sezenu
    ps:nikdy me ty footbali a hokeje nebavili ale todle vypadá fakt dobře
    • mě taky fotbal a hokej nebaví, ale Top Spin 4 je naprosto úžasnej *3* *4*
  • tomuhle říkáte recenze??
  • dost mi chybí informace o kariéře... 1. Jak jsou zpracovány tréninky 2.Jak je to s hráči na turnajích, Top Spin 4 nemá moc licencovaných hráčů takže to pořád potkáváme na turnajích pořád stejné hráče - to mě dost štvalo na posledním Virtua Tennisu i na těch amatérských turnajích jsem potkával Nadala Federera atd. Jak je to tady? Je to stejné nebo jsou tam fiktivně vytvoření hráči.
    • M.Habarta
      V recenzi pochopitelně nemůže být všechno, pokud nechceš, aby se čtenář ukousal nudou. Nicméně, hráčů je dost a Federera v amatérském turnaji rozhodně nepotkáš. Předpokládám ale, že hráči nižší kategorie jsou smyšlení. Přiznám se, že to jsem si nezjišťoval.
  • Me by zajimalo jaky podil Perfect Shotu se podarilo autorovi dosahnout. Pred projetim treninku to byla katastrofa, po treninku uz lepsi, ale porad je to jeste mizerie.
    • M.Habarta
      Až na výjimečné situace flákám Perfect Shoty jeden za druhým. ;)
  • Recenze mi zní spíše na 10 než na 9, co že těch 9? Příliš "dlouhé texty" a "podobné nesmysly"?
    • M.Habarta
      Tenis s hodnocením 10... Dokážeš si ho vůbec představit? :) Musela by to být v mých očích snad nejdokonalejší hra.
      Top Spin 4 je výtečný a už devítka je pro něj patřičným vyznamenáním a dle mého známka, která mu sedí jak půlky na hrnec. Ale pokud chceš, můžeš si za "podobné nesmysly" dosadit třeba absenci televizního komentáře při hře.
      • Dík.
  • "Hodnocení platí pro verze: PlayStation 3, Wii, Xbox 360, PC"

odkdy má Top Spin 4 PC verzi, to by mě docela zajímalo...
    • sleepless
      PC je chyba v Matrixu :( Bug..brzy odstranime
      • Taky bych odtranil to Wii, protože Wii verze je úplně jiná hra a mohlo by to být zavádějící.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit