Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • main
    torchlight 2 coop na steamu..now! main_cz *3*
  • I sense a lot of irony in this thread.
  • podle videa bych rek ze to vypada jako Diablo III mozna o chlup horsi grafika ted jde o to jetli to bude dobre a nebo se vsichni vratime k Diablo II, ani k Diablo II ne ke III ktera vypada divne. Hele nevysel nejaky datadisk do diablo II neco na zpusob Helfire do diablo? Proste datadisk od jine firmy nebo nejaky fan ktery prida nejaky ty akty do Diablo II?
  • Celá ta hra vypadá jak ten duhový level z diabla. Nechápu, proč lidi na jednu stranu nenávidí stylizaci jedné hry a u druhé je to najednou jedno a nikomu to vlastně nevadí, i když to vypadá mnohem hůř, pohádkověji a omalovánkovatěji. A ještě se nad tím rozplývají, jak je to hrozně super, přesto že to vlastně ještě nikdo nehrál. Asi to bude tím, že to dělají borci z bývalých blizzard north a ne oškliví, nenažraní chamtivci blizzardu... póza jak hrom. fuj *16*
    • Smutná pravda. +1
    • RavenHolm
      Torchlight byl už od prvního dílu takto stylizován. Jak tvůrci řekli "nelze brát vážně hru ve které vám může dropnout full plate armor ze slimáka".

      Nikdo nehrál? Já mám za sebou celý první akt.
  • Miluji diskuze, vážně, naplňují mě tak čirou nenávistí vůči plebs, že jí ani nejde vyjádřit. Líbí se mi, jak se tu vy děvečky hádáte. "Diablo III sux, tohle bude lepší protože..." "Ne to teda nebude D3 je král a tak to bude protože ... " Můj favorit dnes je "Big Pete" a jeho Rytmusovské kecy o žebrácích, vtipný vtipný chlapec, jen co je pravda (pořiď si DIII tetování, domů si postav oltář a worshipuj si co a koho chceš), bojuješ s větrným mlýnem, zapřísáhlej DII hráč co na něm vyrůstal bude povětšinou (považ to slovo, kdyby si měl chuť reagovat shitstormem) na DIII plivat, protože DIII je hra pro děti (Torchlight taky) a tak to zůstane, normal DIII sem prolétnul rychlostí světla a přišel si, jak kdybych hrál lepší flashovku co se herních principů týče nehledě na další shitload věcí co se mi nelíbilo - ale svoje subjektivní pocity tu vypisovat nebudu.
    Tak, abych nebyl offtopic - Torchlight původní mě nachvilku (delší než DIII kratší než DII) zabavil, hlavně díky možností módování skrz úpravu souborů, stejně jako editorem, který umožňoval skoro co koho napadlo. Hrálo se to rychle, tři skill stromy dávali možnost variability i když většina skillů byla copypasta na všech třech postavách, a zdaleko to nebylo moc skvěle vyváženo (overpower doomquake u destroyera..), do toho docela koukatelné prostředí-efekty-grafika a hordy mobek (dalo se navýšit úpravou zmíněných souborů aby přesně sedělo gustu hráče). Mínus byl stereotyp jakmile se člověk dostal trošku hlouběji, ale zase jak moc by z toho hráči, co v životě hráli jen, DI srali? Hodně. A úplné minus pro mě co se týče T1 je hloupě dlouhá doba načítání i na nejlepší sestavě.
    Dvojka dopadne určitě lépe než jednička, už tím, že se přesune na povrch. Trailer mě celkem nalákal hlavně díky koukatelným (ale prostě vždy a všude copypastovým) classám a zvědavostí na skill-stromy a bosse. Grafika se moc neposunula, ale nedá se svítit, když jako druhotný výrobce her nemáte shitload peněz na překopání nebo vytvoření nového herního enginu. Vypadá komiksově, stejně jako jednička - to pár lidem nemusí sedět a já se moc nedivím, ale Torchlight je takový fantasy rpg komiks a nehraje na černoknežnickou ultra real temnotu. Výhod T2 bude ještě pár (soud se dá udělat ale až po pořádném testnutí hry) - LANka, žádná šílená ochrana, zas a znovu editor. Jinak nic světového či novátorského, jen pořádná porce zábavy pro lidi, co zbožňují hack&slash žánr rpg a cítí chuť po další dávce virtuální krve, či snad jenom rozptýlení od DIII.
    Co říct závěrem? Že bych se měl vys*at na reagování na diskuze, protože na konci psaní už ani nevim, co sem to vlastně chtěl říct a ztrolluju jen sám sebe. Snad jen pro lidi, co by měli potřebu nějak komentovat a snad doufat, že budu hudryhudry reagovat - nebudu, Frost řekne ale už nekontroluje a nehádá se, nemá na to čas. Takže rovnou všechny negouše, hádače a trollíky prohlašuju za officiální vítěze psaní na fóra, vytiskněte si doma diplom, dejte si ho na zeď a oslavujte svojí skvělost. Peace-out.
    • feel tough now big boy, cuz if u wanna man up, im gonna man u up

      piss-out
    • yuri337
      Více sraček v jednom článku jsem dlouho nečetl. To tvoje rádoby cool poloanglické vyjadřování je opravdu hnus, určitě si díky tomu připadáš jako největší světák... Dlouhý loadingy v T1 jsou tím že máš kdovíjaký vergl a zabordelené vidle. Mám podprůměrnou sestavu z roku 2006 a loading mi trvá 6-8 vteřin.. T2 bude vším co slibovalo D3 a není.
    • Cetl jsem ten tvuj blabol do vety DIII je kral - po tomhle musim jen konstatovat , ze jsi naprosty vul, ktery absolutne nevi o cem je rec. Jen specialne pro tebe, kralem je porad DII, ale vyzyvatel v podobe Grim Dawn se blizi,uvidime jak se s tim porve, tak snad bude kral novy. A ten tvuj prehypovany S H I T ala aukce-hnuj zvany DIII je jen pro hloupocke nerdy co blizzu skocili na spek.
      • D2 je kral ? Hrál si to vůbec ?
      • yuri337
        Přesně tak. Naprostý souhlas.
        • Čet vůbec někdo z Vás jeho komentář? On diablo neglorifikuje, ale hazí na něj špínu *7*
  • torchlight 2, borderlands 2 a dishonored... jediný a poslední hry, co letos pořídím... doufám, že nepořídím špatně *5*
  • za cenu diabla 3 mam borderlands 2 aj TL2 a herny cas omg ani nechem vediet este ze vyjde novy dead island neskor inac by som nic nestihal
  • Kozy
    Mám rád cartoon, ale proč to vypadá jako WoW?
  • main
    novy TRAILER http://www.youtube.com/watch?v=HH_sGQRSpzo

    kdo planuje coop, tak na steam ---> main.cz *1*
    • super hudba, Uelmen ftw
  • táto hra má potenciál. Jednotka bola super. Teda až ked som nebol v nejakom lvl 22 poschodí v dungeone a tam som si povedal, že dosť. To ma fakt nebaví.

    Pravdepodobne sa tomuto ale "autors" hry už v dvojke vyhli a myslim si, že to bude super hra.
    Asi si ale počkám na steam zľavu a potom sa dotoho pustím s radosťou. Budu aj recenzie a všetko bude doladené.
    Každopadne ta hra je aj pekná /ta grafika uazí len dementa/ a určite aj hratelnosť ostala. Predpoklady na lepšiu hru ako je diablo 3 má obrovské.
    V diable som dal Butchera na inferne a ďalej ma ani ten novy leveling nemotivuje.
    • Taky jsem se sekl v nějakém 20 levelu.Po půl roce jsem to dojel a musím říct, že ten boss na konci za to stojí.Tedy na hard ano. :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit