Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heretic
    Bolo to pekne, ale na Torchlight sa mi to velmi nehodilo, neviem. Mozno to je fakt pokus o vtip zo strany runic games.
  • stormrager
    Takže Zaklínač 2 udělá komixové videa a jste z toho na větvi. Udělá to i Torchlite a hned v tom vidíte konspiraci proti Blizzardu a kdoví co dalšího? :D
    • Video k Zaklínači bylo oproti tomuhle na MNOHEM vyšší úrovni! Jak obsahově, tak po výtvarné stránce.
    • Zaklinač vyvinul CDprojekt, Torchlite je práce dávno rozpadlého Blizzard North, původních autorů Diabla I a II, proto ta narážka na Diablo III.
  • O humor? jakej humor to je smutná realita jak Blizzard určuje směr grafiky a ostatní se opičí. Hral jsem betu diabla a grafika je vyloženě hnusná. Jediný co se mi tam líbilo bylo super ozvučení, ale se zavřenýma očima to asi nebudu hrát že *10*
    • Naopak to prostředí je dobré (alespoň ty venkovní lokace. Ale jinak je to bída. Hudba, když už nemají Uellmena, stojí za prd, ty postavy jsou nudné a vlastně mě žádná nijak zvlášť neoslovila. Takže jedině snad ten příběh a nápaditost by to mohla nějak výrazněji zachránit. Špatná hra to není, to ne, ale na to, že se na to čekalo prakticky 11 let, a na to, že na tom dělali přinejmenším 6-7 let a to ještě v počtu několika stovek lidí, tak to za to absolutně vůbec nestojí. Torchlight 1 dalo dohromady nějakých snad ani ne 30 lidí za 9 měsíců. Ano, příběh to mělo vyloženě nezajímavý, ale tam myslím, že na něj rezignovali záměrně a věnovali se jen hratelnosti. Ta nebyla špatná, ale ta absence nějakého zajímavějšího příběhu a rozmanitosti prostředí tomu dost ubrala. Na dvojku už měli více času, takže to snad bude v tomhle ohledu lepší.
    • Ta D3 grafika musi byt tak hnusna, ze to posty o ni roztahuje i do ostatnich diskuzi.
    • sankuri
      Blizzard vzdycky exceloval v mnoha vecech ale grafika to nikdy nebyla:-)
      • jo a proto to vypadá jak to vypadá
  • BoB.2
    Video jak ze hry Shank.
  • Já si myslím, že tohle video nevydali tvůrci Torchlight 2, ale právě někdo od Diabla 3, protože nevěřím, že by někdo soudný vydal video s podtextem "hlavně si to nekupujte". Leda že by chtěli D3 konkurovat tím, že to bude zdarma :)
    • fail
    • Coze?! =D .. Nevytvarej tady konspiracni teorie prosimte =D
  • Trol.diskuzni
    Torchlight 2, nebo Diablo 3?

Fifa manager 06 !!! *14*
    • Skyrim *14*
    • Ataker
      já si myslím, že by si měl zase začít hrát skyrim a nevypisovat tu blbosti :P
      • Trol.diskuzni
        Myslíš? Když mě moc nebaví se dívat na to, jak mi můj kůň odlétá každou chvíli někam za horizont... *13*
        • Ataker
          A není to Pegas? :D Třeba létá jen tak kontrolovat mapu :)
          • Trol.diskuzni
            Ať klidně létá kontrolovat, jenže když se ten blbej kůň nikdy nevracel... Kdykoliv jsem z něj chtěl sesednout, tak jakmile končila animace sesednutí, tak někam odletěl!
            • Trol.diskuzni
              Já hrál na PC... A těch problémů jsem měl tolik, že jsem to znechuceně zrušil po dvou cca 2-hodinových seancích.
            • Ataker
              Měl jsem to na Xbox a žádný takový problém jsem nikdy neměl nevím no...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit