Přejít na výpis diskuzí
Torchlight II provokuje komiksovým intro videem
21.4.2012 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Nevidím dôvod sa takto obmedzovať. Tento rok vyzerá byť na diablovky štedrý a ja si teda doprajem všetky, čo sa mi budú páčiť. Ani ten počin od runicu by som neodmietol (ak bude taký dobrý ako tq).
-
Torchlight 2, nebo Diablo 3? TORCHLIGHT 2! JEDNOZNAČNĚ TORCHLIGHT 2!
-
Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://zkracene.cz/oChc
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho,kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni. -
rofl to co je za článok, poniektorí to s tým Diablom už preháňajú,
-
Jo kdyby raději napsali, kdy to vyjde.....Kdyby aspoň ukázali pořádný gameplay. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam...
-
Bolo to pekne, ale na Torchlight sa mi to velmi nehodilo, neviem. Mozno to je fakt pokus o vtip zo strany runic games.
-
Takže Zaklínač 2 udělá komixové videa a jste z toho na větvi. Udělá to i Torchlite a hned v tom vidíte konspiraci proti Blizzardu a kdoví co dalšího? :D
-
Blizzard vzdycky exceloval v mnoha vecech ale grafika to nikdy nebyla:-)
-
Já hrál na PC... A těch problémů jsem měl tolik, že jsem to znechuceně zrušil po dvou cca 2-hodinových seancích.
-
Měl jsem to na Xbox a žádný takový problém jsem nikdy neměl nevím no...
-
O humor? jakej humor to je smutná realita jak Blizzard určuje směr grafiky a ostatní se opičí. Hral jsem betu diabla a grafika je vyloženě hnusná. Jediný co se mi tam líbilo bylo super ozvučení, ale se zavřenýma očima to asi nebudu hrát že *10*
-
Video jak ze hry Shank.
-
Ať klidně létá kontrolovat, jenže když se ten blbej kůň nikdy nevracel... Kdykoliv jsem z něj chtěl sesednout, tak jakmile končila animace sesednutí, tak někam odletěl!
-
A není to Pegas? :D Třeba létá jen tak kontrolovat mapu :)
-
Myslíš? Když mě moc nebaví se dívat na to, jak mi můj kůň odlétá každou chvíli někam za horizont... *13*
-
F*ck yeah!
-
Skyrim *14*
-
já si myslím, že by si měl zase začít hrát skyrim a nevypisovat tu blbosti :P
-
Coze?! =D .. Nevytvarej tady konspiracni teorie prosimte =D
-
Já si myslím, že tohle video nevydali tvůrci Torchlight 2, ale právě někdo od Diabla 3, protože nevěřím, že by někdo soudný vydal video s podtextem "hlavně si to nekupujte". Leda že by chtěli D3 konkurovat tím, že to bude zdarma :)