Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OldskullElitePCMasterPlayer
    To vypadá kur*vsky dobře. *5* Nemá něco společného s Planescape Torment?
    • Corvus
      Možná drobet atmosféra v určitých fázích... Ale jinak ne. Je to svébytný, neutěšený vesmír. Planescape byl barvitější (ve smyslu různých světů/lokací). Tormentum je POUZE zmar *4*
  • Inquisitor
    Možná by stálo za zmínku, že hra má problém s optimalizací. Hrál jsem demo a hra neběží plynule, obraz se dost trhá. Co jsem na steamu četl, dělá to i v plné hře, kde jsou propady na 15 fps. Není to moc příjemný, snad to napraví patch, protože jinak je to hlavně po výtvarný stránce opravdu pěkný.
    • Thorar
      Hru jsem hrál a dohrál na staré šunce naprosto bez problémů.
    • jeanczarny
      Asi jak u koho. Alespoň mě běželo demo v pohodě i na té mojí bramboře, na které hraji. Uvidíme jak si povede plná hra..
    • Vojta_Ilavsky
      Napraví.*
      Promiň, bije to do očí.
  • Nadherna hra totalne prebila nudne dlc k evil within ktere sem hral predtim, slape bez problemu
  • neni to moc gigerovske spis takovy kyc
  • Tak to tady čtu, recenzi a diskusi, a nevěřím svým očím.
    Tormentum jsem hrál 3/4 hodiny, jsem odhadem v půlce, co jsem tak koukal po netu. Tolik k délce hry.
    Hra vypadá a hraje se jako průměrná flashovka, kterých se po netu válí tucty. Je delší než flashovky, ale kratší než jakákoli skutečná adventura.
    Vlastně se mi trochu příčí vůbec tomu říkat adventura - je to prostě série puzzlů volně propojená prostředím, ale historicky se to tak používá, co nadělám. Za těch 11 Euro na stramu to ani náhodou nestojí, bohužel.
  • Thorar
    Mrzí mě, že je hra tak krátká. Dohráno za necelé 4 hodiny. Ale vizuál je to nádherný, fakt perfektně udělaná hra. Výtky krom délky a té plovoucí kamery nemám, problémy s fps jsem neměl, povedlo se jim to.
  • Jestli se tohle umění zakládá na tom, že je všude hromada kostí a koster a mrtvol.. tak nevím jakou invenci do díla přináší pan "umělec". to je jak metal, obsah je jasnej předem, stejně jako tady kosti, a pak jde jen o techniku. nechápu, že se tohle v současnosti ještě uživí.
    • Corvus
      "To je jak metal, obsah je jasnej předem, stejně jako tady kosti, a pak jde jen o techniku." - popravdě? Nemám slov... *12*
  • Říkám si, ještě, že jsem uměním nepolíben, protože tohle v mých očích vypadá hodně kýčovitě. Z popisu jsem se málem pro hru nadchl, obrázky mě rychle vrátili zpět do šedé reality. Na druhou stranu, já se zasekl u Moneta a dál to u mě nejede:)
    • Najdi si definici slova kýč. Doporučuju knížku od Tomáše Kulky - Umění a kýč.
  • Byt to na konzole, to by bylo hate na kratkost a propady framerate, ale kdyz to na konzole neni, je to ok :-).
    • Být to na konzole, tak to stojí 60euro.
  • cela ta grafika a vizual je skor parodia na gigera a jemu podobnych, akoby to obkreslovalo male dieta. hroza (ale nie v dobrom slova zmysle)
    • no mě se to třeba tohle zpracování líbí víc jak předloha
      • na poku veci nahadzame Oil Paint filter a bude to much art.... lame
      • to zname len to ze nemas vkus, nie ze je to objektivne lepsie
        • Morraw
          Definuj "vkus"
          • preco ja ? to slovo ma uz svoju definiciu, staci si to najst v slovniku ty genius, ale ak nedokazes ani to tak nech sa paci: 1. schopnosť rozoznávať krásu
            • budem radsej definovat teba:

Receptive aphasia
              People with receptive aphasia are unable to understand language in its written form.
            • Morraw
              Definuj "krásu"
        • aha pro to to po světě všude recenze chválí za art a dostává to v průměru 9/10
          • prosim ta, priemerna znamka vsade je 6 ty vymyselnik. skoro si nas dostal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit