Přejít na výpis diskuzí
Total War: Attila - Age of Charlemagne - recenze
29.12.2015 | Václav Pecháček
43 příspěvků
-
Warhammer bude ta největší kravina v celé sérii *7*
-
-
víš o tom govno tak nemel, na war se nemůžu dočkat, bude to pecka a konečně hra co udělá radost všem fandům této božské fantasy...
-
Souhlasím a to jsem jeste neivdel zadnej gameplay!
-
-
Si toho nevidel vice bych rekl...zacal bych zakladkou
-
-
Tak ruku na srdce, jako vazne ? Hru kterou jste nahrali napisete ze je to blbost a ten typek napise ze nevidel ani gameplay a take hned souhlasi ?! Tomu rikam tedy kvalita, tak vam preji az budete nebo jestli jste zamestnani a budete odevzdavat nekolikamesicni projekt tak pekne bez zhlednuti at vam to hodi do kose a sefove reknou ze je to blbost :)
Kazdopadne vlastni nazor zalozeny na vlastni zkusenosti je ten jediny, ale na to je treba premyslet.
-
-
-
-
Chtěl jsem si něco přečíst ale díky té vaší reklamě vyskakující každé 3 sekundy na nějaký debilní SW noťas jsem nemohl (i po zavření ta reklama znovu vyskočila). Ale co, obsah článku asi není důležitý.
-
-
Jo a ještě taková rebelská propaganda prej "nikdy nepoznáš temnou stranu Síly" a z toho mám mít jako radost?? *10*
-
-
na velkomoravskou říši se evidentně jako obvykle zapomnělo! to že porazili avary a pak nějakou dobu uspěšně vzdorovali francké říši tam radši neni ani uvedeno!jo a ve frakcich nas nazvali pecivali apod! *16*
-
-
Nebude to tím, že za života Karla Velikého Velkomoravská říše ještě neexistovala?
-
koho taky zajímá morava? *6*
-
-
Od tý doby co přešli pod Segu to jde s CA z kopce, dřív dělali zabugovaný ale dobrý hry teď dělaj zabugovaný hry co navíc za moc nestojej
-
Ať už konečně přejdou na 64bitový engine
-
AI je na mape opravdu tristni. CA to resi tak, ze necha AI 'podvadet', videt pres fog of war, atd nicmene jelikoz existuje plno modu, ktery s timto nesvarem jaksi pracuji, tak se to stravit da.
DLC budou tak dlouho dokud se budou prodavat, dokud tento ekonomicky model bude vynosny. jestli se to v dohledne dobe stane to at si kazdy tipne sam. pro me je to o cene, ne o tom kolik DLC existuje. -
-
Jsou dlc a dlc souhlasím s tím, že by neměly být dlc na jednotky a národy, ale nemuzu nez souhlasit s dodatky které přidavaji nove kampaně a zrovna toto dlc které je i v uplně jiné době považuji za povedené, ale to je můj osobní názor.
-
-
Navíc, jestli se nepletu, byly podobný dodatky i v prvním Rome (Alexandr) a Medieval (Vikingové).
-
-
-
Ajéje, to jsem se bála
-
jestli poserou warhammer tak jako tuhle hru, tak jim poštou pošlu anonimně par krasných slov!
čwmu řikaji inteligence?hru sem projel cca 5x a většinu času me podstatně silnějši nepřítel obcházel s armadami nesmislně tam a zpět až se to nedalo hrát! hrál sem všechny dili total war ale attila mě sklamal...jestli nevylepší AI a nepropracuji zbyek her tak at na warhammer ,modlu fantasy her radsi ani nesahaji! *8* -
-
Warhammer vyjde na tom rovnakom engine ako Rome II a Attila čiže už teraz je jasne že ta hra bude rovnaky odpad... ale tak manažment miest možno bude zaujimavy.
-
-
Dělaj z toho postupně managementovou hru. Problém je v tom, že musíš vydržet ty spousty nudných bitev, protože výsledek automatického vyřešení bitvy je mnohem horší než to co dokáže zahrát i úplný začátečník.
-
-
-
Já bych spíš ocenil mod který by zpřístupnil i zbytek světa aby mapa byla velká jako v normální verzi