Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    "The Viking Forefathers Culture" je fikaná formulace. Můžou pak udělat třeba DLC "Předkové Američanů vs. potomci Etrusků" nebo rovnou "Předkové Homo sapiens vs. potomci dinosaurů" a zasadit to prakticky do jakékoliv doby. Historie sem, historie tam.
    • Magister_Peditum
      Takže balíček "The USMC Forefathers" bude obsahovat kmen Anglů a Sasů? *4* No, hlavně aby to tady někdo z CA nečetl a nechytl se toho.
      • MickeyMutant
        "The USMC Forefathers Pack" by neměl opomenout Aztéky, Maye a staroegypťany. Možná i Huny, pro rovné zastoupení.
        • jooo aztécká invaze ve stylu CK2 :D
  • https://www.youtube.com/watch?v=X-x6FBuF4JM
  • Firingo
    Hlavně ať je to plně funkční *3*
  • tomocz
    Jo, asi radši počkám na steamovský prázdninový slevy :D
    • spook.y
      Možná můžeš počkat i na halloweenské steamové akce, jestli se tato hra bude vydávat v duchu Rome II tak to bude určitě zařazeno do hororového žánru *2*
  • Vidím, že když do sebe ti vojáci řežou tak z nich neteče žádná krev, hmmm to bude zase dlc Blood & Gore *1* *1*
  • no ja si myslim ze ziadne dlc k predobjednavke uz nepresveci
    • sega ode mně už nikdy nedostane peníze dokud neuvidím plně funkční produkt ... a to že začínají další hru zase tímhle DLC nesmyslem mě úspěšně přednasraly . na moji předobjednávku mohou zapomenou .. *16*
  • Magister_Peditum
    Hmm, škoda po přečtení titulku jsem si chvilku myslel, že se podíváme i do 9. století.
    • Vitekb
      V té době bys našel Vikingy. Zato období Říma bylo vždy spojováno s Vikiny z názvu. *3*
      • A teď si představ, že "vikinský" je správné přídavné jméno od slova viking.
        • Vitekb
          Hm, tak to je mi teda novinka (bez ironie). No každý den je dobré naučit se něco nového, zvlášť když je to v mé oblíbené oblasti. Aspoň s tím teď můžu machrovat na večírcích.*4*
        • Jakožto zdejší nekorunovaný obhájce rodnýho jazyka ;) nemůžu než souhlasit, je to tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit