Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stále mi není jasné proč prvky v této hře nemohli dát jako DLC do Rome II. Používá se stejný engine, cca stejné animace atd.... Uznávám, že engine musel být vylepšen a o to jde. Proč nemohli vylepšovat RTW postupně až k Attilovy? Ne, oni musí vydat novou hru....holt peníže:(
  • absolutní nezájem. Než výjde finální reedice game of the year golden remaster Medieval 3, tak zůstávám u Shogun2.
  • https://www.youtube.com/watch?v=X-x6FBuF4JM
  • SEGA jedééééé, reskin za těžkej krejcar, olééééééééé *15* *15* *15*
  • Sakra...tož kuci z CA jsou fakt ftipálkové. Se mě nějak už na ně ani nedaří na*rat. *1*
  • Firingo
    Hlavně ať je to plně funkční *3*
  • Casualovci z Assembly hrabající prachy... Hlavně ať už dají lepší diplomacii, nápaditější a strategičtější bitevní mapy s úžinami nějakou tou roklí a... ne jen zalesněné pláně a pobřeží... krapet inteligentnější UI, vypnout God mod všem agentům schopných vyvraždit celé armády za tah... a především lepší KOLIZE jednotek... v Rome 2 to byla ostuda, zlatý Řím 1 nebo Shogun... Dojímá mě, kolik dobrých funkcí a možností z předešlích dílů jsou schopni nahradit totálně neschopnými nebo dokonce úplně vypustit v dílech dalších. Proč měnit něco co funguje, to by měla být jejich první otázka... raději ať mají všechny další Total War serie stejné UI a ovladatelnost, kterou krok po kroku budou zdokonalovat, než tvořit každému dílu trapně nový kabát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit