Přejít na výpis diskuzí
Total War: Warhammer předvádí vleklou válkou postiženou mapu Bloodpine Woods
20.4.2016 | Aleš Smutný
17 příspěvků
-
Tak jak tipujete.. po kolikátém patchi to bude hratelné? Shogun 2 je srdcovka, ale Rome 2 se skoro nedalo hrát. Pak už jsem to nezkoušel. Byl na tom ten Attila líp?
-
-
Hej potrebujou si spravit reputaci takze tady by to mohlo bejt dobry :). Ale uvidime zatim koukam z skrz prsty pockam na nejaky metacritic user recenze a paks euvidi.
-
Ja jsem stale optimista :D Takze hned prvni den :D
-
Me Attila bavil...napred za Juty a bylo to co jsem v TW nepoznal jeste - jednak jsem chvilu kopiroval serial Vikingove a pak si z nuly vybudoval v italli novou risi...drancovani, vypalovani mest do zakladu a pak budovani uplne novych bylo fajne, prvni pulka hry prakticky probihala jen na lodi. Pak sem si dal Sasanovce, ale bylo to utopene dosti v politice, nejak jsem to podcenil spis a nakonec za Belisara a pres fajny tuhy zacatek to pak byla trochu nuda, ale pac znam historii bylo to vtipne sem tam...
Jeste mam rozjeto za Huny a styl snema je zas o neco odlisny...
-
-
Tak jsm prave predobjednal *1* Bylo to silnejsi nez ja *9* Tak snad nebudu litovat ...
-
-
Pac svet byl a porad je pro me neznamy, vrhl jsem se na teoretickou pripravu, ctu ted Jizdu Mrtvych, nachystane mam Ulrikova Kladiva a Realm of Chaos a hraju Vermintide : End of times a krasne se do toho dostavam, atmoska uz je tak pojdme sup sup uz chci hrat...
-
-
Určitě si ještě přečti sérii Zabíječi od Kinga.
-
-
Pripadne povidkove knizky, mam jich doma nekolik a pro priblizeni realii sveta jsou tyhle kratke vsuvky genialni
-
-
-
-
Takze kvuli absenci obrazku odchazim na jiny web.
-
-
Mě už to jede dobře, včera jsem byl taky bez obrázku a videí.
-
-
takže ten problém není na mojí straně, že ne?
-
-
Můžeš zkusit aktualizovat filtr AdBlocku, který používáš, tohle dělá zastaralá verze...:)
-
-
Jedna se o jejich reklamy a nehodlam neco povolovat kdyz to nechci...
-
-
Zkus vypnout a zase zapnout AdBlock,mě to pomohlo.
-
-
Diky za radu, nepomohlo :(
-
-
Sbohem.
-