-
"Zaslíbenci Rohaté krysy naplní řeky krví nepřátel. Lebky nepřátel vyvstanou jako zikuraty. My, vyvolená rasa Rohaté krysy a mocné rady Třinácti, již brzy ovládneme svět."
Všichni tu chtějí nějakou tu frakci:) A když už nějakou zajímavou, tak Skaveny nebo Trpaslíky Chaosu. A Temné elfy? To teprve bude oříšek:) -
-
Já mám rád ve WFB právě ty zlé jako Chaos a VC, takže výběrem se mi trefili přesně do vkusu.
Moc se ale těším na kampaň Bretonky a z těch méně "oblíbených" třeba Kislev, ty chaos trpaslíky a Lizardmeny. -
-
Tak Kislev. Vezmou Attilu a jeho barbarské koňské národy, přidají do toho ruskou náturu a odolnost proti Chaosu, čest a smysl pro spravedlnost a hle, máme Kislev *1*
-
-
Tak ono všechny "lidské" rasy z WFB vycházejí z nějakého historického národa :)
-
-
jo jo a ulthuan je atlantida...
-
-
nope...nejvíc zřejmý je nippon... to je prostě nippon...
-
Nejlepší je stejně město Praag. *3*
-
-
-
-
-
-
Takže pro všechny co se naváží do Aleše Smutného ..zvláštní je že všechny zahraniční recenze a už jsem jich čet asi desítku se točí na hodnocení 90% zajímavé že.. Ale tady se budou tupci navážet do Aleše.. klasika *1*
-
-
Ano Rome 2 mainstreamové zahraniční recenzenti také dali 9/10 10/10... To je argumentace chyceného zloděje typu: ALE ONI TAKY KRADOU!
-
-
No a nebo se prostě shodli na hodnocení. Řekl bych, že za tímhle Ilumináti nebudou.
-
-
No jo všichni se shodli na tom že dají totálně rozbité hře (Rome 2) vysoké hodnocení. Zajímavé je že i CA se za stav hry po vydání veřejně omluvilo. Jaká byla motivace recenzantů dávat nerealistická hodnocení netuším.
-
Pointa postu nebyla primárně kritika hodnocení(to je jinej můj post) ale kritika logiky (ne)argumentace tady fanouška autora spolu s patetickým osobním útokem na jakejkoliv jinej názor.
-
Ilumináti za tím být nemusí, ale pak vyvstává otázka, zda nejsou ti recenzenti trochu na hlavu. *4*
-
-
-
-
Jen 4 hratelné mise ? :(
-
-
jj hratelne jen ctyri mise a snema dobyvas 72 frakci *1*
-
-
Hezky napsano, zrejme se libilo.
Po zkusenostech z King Arhtur kde kouzla a hrdinove (a lucistnici!) byli presilneni, mam z toho kouzleni zde rekneme obavy. Aby to nedopadlo tak, ze bude stacit produkovat levny jednotky a de/buffovat je dle potreby, napr. To ale zjistim az hranim. Co zni velmi dobre je, ze v bitvach hra bezi lepe nez Attila, kde v podstate zadny efekty krome ohne nebyly. -
-
Jak uz je v recenzi, kouzla stoji manu a jak ji za to kolo spotrebujes, tak jsi dokouzlil. Plus kouzla ti muzou bouchnout do xichtu a ve velmi spatnem pripade sesilatele i zabit, takze si na kouzlech postavit pater armady nebude dobry napad. Navic slabe jednotky maji nizkou moralku, takze rychleji zdrhnou z boje ...
Kazdopadne by se to urcite dalo jako ztrategie zkusit, teda do momentu nez by na tebe zautocili Chosen One a zmasakrovali armadu sedlaku bez ztraty na vlastni strane *15* -
-
Ja jen skepuloval. I recenzent poznamenava, ze diky kouzlum a hrdinum se bitvy hrajou trochu jinak nez v ostatnich TWech.
Potencialni "problem" se silnymi hrdiny ci kouzly vidim v tom, ze AI je neumi efektivne pouzivat coz dava hraci vyhodu kterou osobne nechci. Ne, ze bych kouzla a hrdiny nechtel z principu, jen to nechci jako levnou cestu k vitezstvi v singlu. -
-
AI dávala ve všech TW hráči výhodu : )
-
-
Ano, zejmena na mape byla AI tradicne slaba.
Nicmene, pridavani prvku ktere tzv "exploits" (vyuzivani) chabe AI umoznuji, neni dle meho stastny pristup. Tedy za predpokladu, ze AI takove prvky vskutku neumi pouzivat efektivne.
Napr v jeden z nejoblibenejsich a nejobsahlejsich modu pro Rome 2 odstranil ze hry "forced march" (zvysujici pohyb armad) jelikoz ho AI neumala efektivne pouzivat.
-
-
-
-
-
Recenze Total Warů od Aleše Smutného bych bral s rezervou. Není to tak dávno kdy ještě před vydáním dal Rome 2 taky 9/10, když jiné nezávislejší recenzenti tomu dávali 6/10 a všichni vímě jak to dopadlo. *7*
-
-
Tenhle typ recenze - popis vlastni kampane se vsemi uspechy i neuspechy je pro me ideal...spokojenost. Verim ze to bude oka. A i ten Rome sem si ve finale uzil, at zije Marcus Antonius :)
-
-
@Drizzt
Warcraft je mladsi jak Warhammer, takze je to spis obracene *1* -
Podle hodnoceni je to teda stejne dobre udelana hra jako Rome 2 tesne po vydani, jo?
-
Tahle hybridizace Total Waru a Warhammeru je dobrá trefa. Ať si mele kdo co chce, fanoušky si to najde a věřím, že se utvoří kolem tohodle dítka velká komunita. Na druhou stranu to bude hrozná ždímačka peněz.
-
Díky moc za fajnovou recenzi Aleši, už se těšim až to v taky nahodim, akorát nebudu vědět jestli hrát dřív TW nebo Overwatch, kort když pár dnů na to dorazí i dálší nášup od pana Zaklínače *4*
-
-
Už dneska můžeš začít s dodělávkami v Srdcích z kamene - vylevelovat obchodníka, prozkoumat lesní rokle na východním kraji mapy nad Oxenfurtem, udělat poslední level na viper set... a nějaký ten otazník tam ještě určitě zbyl... alespoň u mě určitě.
-
-
Na tenhle Total War se těším už kvůli tomu, že si budu moct prohlížet na monitoru jednotky, když už mi barvy vysychají ve sklepě...
Ale samozřejmě, po recenzi na Rome 2 tahle recenze nic moc neříká a bude potřeba tzv. vyčkat, až se do hry zakousnou skalní pařani (jak se psalo před hm... 22 lety :-)