Přejít na výpis diskuzí
Touha po pomstě pohání ve třetí Mafii i nekompromisní Cassandru
29.7.2016 | Adam Homola
52 příspěvků
-
Víc než hra by se mi líbil hrníček, co je v předobjednávce. Ale nejsem asi dostatečnej masochista, abych dal za hrnek téměř 1.300,- *5*
Počkásm si, co z toho vyleze.. -
Když jsem viděl gameplay, tak jsem si říkal: „WTF, to jako fakt?". Tohle je už jednoduše naprostá rejžovačka a využití značky. Tohle jestli fanoušci neprokouknou a hra nedostane pořádnej imluz s tím, že Američani šlápli totálně vedle, tak debře vám tak – kupujte to, ale pak se nedivte, že přijdou větší a větší s*ačky.
-
"reálnym jízdnim modelem" :D :D :D jáááchachacháááá. pobavil jsi. jdu zpět makat :)
-
když vydám hru o dvou dílech, kterou narvu příběhem, atmosférou, reálnym jízdnim modelem a jinejma minimálně devítkovýma featurama plus přidám nepřekonatelnej dabing .... a pak dostanu třetí díl narvanej cheatvisionama, boucháním aut po ťukanci, klišoidnim příběhem, naleštěnou grafikou - tak jsem prostě zákonitě nas*anej ne? na tom neni nic špatnýho.
-
Přemýšlím nad tím jestli to má vůbec cenu stáhnout... Já nemám problém koupit hru, ale něco mě říká, že minimálně rok po vydání za to nebude mít cenu utrácet.
-
Chtěl bych aby se místní komentéři smířili s tím ,že to nebude pokračovaní Mafie ,ani druhý příchod mesiáše ale minimálně to vypadá na fajn hru.
-
Ta hra se měla jmenovat Vendetta. Tam snad touží po pomstě úplně každý.
-
Je taková americká *5*
-
Nic nudnějšího už asi "zrežírovat" nemohli ... *7*
-
Tahle hra je očividně cílená pro úplné trotly. Tomu traileru se nedá nic než smát.
-
V traileru je záběr na řadicí páku, ale ve hře už není ani palivo pro automobily (prý to byla zbytečná featura), natož pak nějaké manuální řazení.
Lživý trailer. Produkt nekupovat, nepředobjedávat.