Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ".... dostala příběhovou kampaň" - v ten moment u většiny titulů ztrácím zájem o tu kampaň, protože očividně není příběh na prvním místě a bude to takovej ten klasickej průvod za ruku všema featurama hry. Zvlášť v RTS mi mnohem víc vyhovuje když si to na nic nehraje a je to prostě skirmish/sandbox co funguje. než tam běhat 

    • Blue.Shark

      Tak to mě vždycky odradí, když RTS kampaň nemá. Stačí béčkový, parodický příběh, ale aspoň nějaký. Není pro mě nic nudnějšího, než začít hru se všemi technologiemi a furt hrát na jedno brdo to samé, jen v jiné mapě. Nebo se přetahovat o nějakou globální mapu jako v pozdějších datadiscích k Warhammer 40 000.

    • Derp_1337

      Souhlas.

      Průvodce, který postupně misi po misi provede jednotlivými prvky hry, se nedá nazývat "kampaní", ale je to prostě jenom takový delší tutoriál.


      RTS strategií s "opravdovou" dobrou kampaní je málo. Z hlavy se mi vybaví akurát: Starcraft 1/2 , Warcraft 3 , Star Wars Empire at War, některé díly Command & Conquer (obzvlášť série Tiberian Sun), LOTR Battle for Middle-Earth.

  • super hra ale dost tezka 

  • Ilusiveman

    To je TD? Jsem si ani nevšiml. 

    • Derp_1337

      Souhlas.

      Ten nadpis článku je dost závadějící. Ta hra rozhodně nevypadá jako Tower Defense. Dle screenshotů to má spíš blíže k realtime strategiím jako je třeba Age of Empires.

      • nightborne

        Ale ona to je tower defense, jenom naložená v trochu jiný omáčce. Staráš se o ekonomiku a buduješ bázi, jistě, ale gró je porážení čím dál tím větších vln pomocí čím dál tím většího chumlu věží.

        A je to super zábava, mimochodem, doporučuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit