Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevypadá to špatně.Doufam že tam bude pořádnej editor a ne jako v předešlim díle
    • Editor tentokrát nebude žádný.
      • *1* no uvidíme, asi k tomu mají pádnej důvod... můžeš sem kdyžtak hodit odkaz, třeba kde jsi to četl nebo kde bych sehnal nějaký novinky o tý hře?
        • Oficiální fórum:
          http://community.codemasters.com/forum/general-discussion-1335/421691-super-sticky-game-information-17-12-10-a.html

První příspěvek, odscrolluj si k "OUT's"

A pokud máš pocit, že je Red River ještě ořezanější než Dragon Rising, nejsi daleko od pravdy *2*
          • díky *3* koukám na to a normální PvP souboje, jako je deathmatch a pod. v multiplayeru nebudou... *1* nezničitelné stromy, to bude taky určitě pecka a absenci editoru ani nekomentuju... :-D z toho traileru mě to přijde spíš jako datadisk (animace, střelba, grafika jsou shodné s DA). Koukám že tam chtějí udělat kampaň o 3 příběhových linkách, tak jsem zvědavej co se z toho nakonec vyklube *4*
            • No, nezničitelný stromy už teď nebudou nikoho tolik trápit .... s absencí jakékoli řiditelné techniky, která by byla schopna strom porazit, to přece zas tak nevadí *4* A s absencí ostatních prvků je to podobně.
  • Nic moc teda...neříkám, že to vypadá špatně nebo tak, ale nějak extra mě to nezaujalo. *6*
  • Pete.palis
    člověk musí ochutnat, málokdo dneska uvěří;)
  • http://freebiejeebiescz.blogspot.com/
    • táhni
  • Konecne arkadova strilecka kde bude trochu vice volnosti. Po turach ala ArmA zrovna dvakrat netouzim ale tunely kde clovek neudela s postavou vic jak deset kroku do strany me uz unavuji. Kdyz to bude dobry at se to klidne jmenuje Ferda mravenec, na znackach ja nelpim. Co bylo to bylo a ted je treba hledet vpred. *5*
    • ak je flashpoint arkada co je potom cod ?.... *12*
      • Moderní verze klasických her ze starých automatů - taky jdeš jen kupředu, nesundaváš prst z tlačítka "FIRE!" a sem tam uděláš nějakej ten krok stranou *2*
  • Jak jsem to pročet. Lidi vy asi neznáte Project reality mod pro BF2 že ?
    Sice grafika již starší, ale teamwork, realita atd je skutečně velmi pěkná.
    http://www.youtube.com/watch?v=g3uZpVWCZts
    www.realitymod.com

Je to něco jako Flashpoint na velkých mapách (max 4x4 km)
    Ale není to BFko ani CoD, je to řekněme jak původní OFP s reálnějšíma podmínkama.
    Je klidně možné že tam jdete třeba dvacet minut se svojí jednotkou (žádní Boti) a na nikoho nenarazíte a pak vás rozemele Cobra co dostala avízo od snipera ale hold je to součást simulátoru reality.
    Vřele doporučuji pro všechny co si vychutnávali OFP i OFP 2 na nejtěžší obtížnost.
    OFP 2 jsem začal hrát před třemi dny rovnou na Hardcore neb jinak by se to obtížnostně Projectu reality nepřiblížilo a musím říct je to povedená hra. Teď vývojáři makají na PR s ArmA2 enginem. To bude taky paráda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit