Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevěřil bych že to je trailer na hru a ne náborové video USMC
  • Jedinej dobrej Flashpoint byl ten puvodní i s datadiskama, ten původní co dělali češi. To co vyšlo nedavno za humus je jen zdímání jména. Jak, ale je dnes celkem častym zvykem. *11*
    • Mě se poměrně DR líbil jen škoda že to bylo takoví nedotažený zejména multiplayer... jinak v poho hra:)
    • souhlasim, bylo to špatný... kdyby se hoši u DR tolik neflákali a dali na rady fanoušků... třeba vážně nepochopim, proč neudělali 3. pohled osoby (no dobře, u řidiče ve vozidle byl, ale u střelce a velitele...) takovýhle maličkosti + absence nějaký kampaně (píšu kampaně, protože u DR fakt žádná nebyla... to co tam bylo, to se nedá pokládat za kampaň)... graficky se mi to líbilo víc než třeba ArmA (a má to i menší HW požadavky). Přišlo mě to jako zpomalenější CoD, ale prezentovali to jako nejreálnější simulaci války (fu.) Doufám, že se autoři poučí a hra bude perfektní...
  • Pete.palis
    člověk musí ochutnat, málokdo dneska uvěří;)
  • Nic moc teda...neříkám, že to vypadá špatně nebo tak, ale nějak extra mě to nezaujalo. *6*
  • Nevypadá to špatně.Doufam že tam bude pořádnej editor a ne jako v předešlim díle
    • Editor tentokrát nebude žádný.
      • *1* no uvidíme, asi k tomu mají pádnej důvod... můžeš sem kdyžtak hodit odkaz, třeba kde jsi to četl nebo kde bych sehnal nějaký novinky o tý hře?
        • Oficiální fórum:
          http://community.codemasters.com/forum/general-discussion-1335/421691-super-sticky-game-information-17-12-10-a.html

První příspěvek, odscrolluj si k "OUT's"

A pokud máš pocit, že je Red River ještě ořezanější než Dragon Rising, nejsi daleko od pravdy *2*
          • díky *3* koukám na to a normální PvP souboje, jako je deathmatch a pod. v multiplayeru nebudou... *1* nezničitelné stromy, to bude taky určitě pecka a absenci editoru ani nekomentuju... :-D z toho traileru mě to přijde spíš jako datadisk (animace, střelba, grafika jsou shodné s DA). Koukám že tam chtějí udělat kampaň o 3 příběhových linkách, tak jsem zvědavej co se z toho nakonec vyklube *4*
            • No, nezničitelný stromy už teď nebudou nikoho tolik trápit .... s absencí jakékoli řiditelné techniky, která by byla schopna strom porazit, to přece zas tak nevadí *4* A s absencí ostatních prvků je to podobně.
  • posobi to celkom fajn.....uvidime *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit