Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak, animace jsou otřesné. Proč vypadalo GTA4 v pohybu tak úžasně i přes menší počet polygonů? Kvůli dokonalým animacím. Animace > grafika, zvuk > grafika a až potom grafika s ohledem na atmosféru celé hry.
  • Kafe ale má bejt hořký *1*
  • Abys nezazil horke zklamani. *5*
  • Spades
    Di s tema srackama nekam
  • Taky jsem zvědavej hlavně na SP uvidim jak se stim poprali v tym městě moc tomu neverim ale uvidime :)
  • jj zlaty unreal tournament,takove hry se uz moc nedelaj.dnes jsou to same levely a jine zbytecnosti
  • Kam tohle spěje, když si vemu takový starý Unreal Tournament z roku 99, tak to je ultimátní dynamická akce s velkým množstvím zbraní, dvěma módy střelby plus různé vychytávky jako combo u shock rifle nebo různé upgrady, to vše za doprovodu našlápnutého soundtracku a AI, která nemá stále konkurenci a celé se to obejde bez blbostí ničící balanc jako jsem viděl na tomhle videu.

Doba nám holt pokročila.
  • Přesně, zjistí se nejsilnější build, udělá se profile hack a všichni si ho stáhnou. Což jsem osobně nechápal u CODu, kde bylo levelování snad jediný důvod proč jsem to hrál a bavilo mě to
  • Podle mě je MP dost suchej, hral sem demo a nejak me to nechytlo.. *10*
  • no tak, na druhou stranu je to lepší, aspoň nebudu znát polovinu hry jako u Mafie 2..
  • Vypadá to hezky, ale reálný gameplay tak stejně nevypadalo. A ten úder do země, při kterým umřou všichni v okruhu 5m, to je ultimátní pi...ani nebudu říkat co.
  • necelych 6 MB?....sikovny chlapci s CRYTEKU :D to ma byt akoze downloader? aj tak nefunguje. *10*
  • arkada až to bolí.BF 3 bude určite iné kafé *3*
  • Už je

http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html
  • Jak napsal autor - „čím více možností, tím větší šance exploitit“ a toho se opravdu bojím u Crysis 2 MP.

Nakonec jako u vše MP kde se lvluje a získávají perky budou všichni nakonec používat stejný, jelikož prostě budou částečně převyšovat ty ostatní.

Crysis měl dobrej MP, Power Struggle jsem si opravdu užíval a strávil v něm spousty hodin, k C2 MP se konkrétně zatím vyjádřit nemůžu, nicméně zatim bojim bojim, že to nebude to pravý ořechový.
  • Kdy bude to demo na PC?
  • Zatim me ale prijde,ze se vic toci kolem MP nez SP,resp furt mluvi o MP apod.
    Tak snad SP bude fajn
  • Jojo sem zvědavý co chlapci z CRYTEKU za ty léta vytvořili.... *2* a na singl sem taktéž zvědav dokonce víc jak na multiplayer což se mě nestává často *8* *1*
  • slabota já jedu na Intel Pentium 233mhz, 64 mb sdram, grafika nvidia (číslo je tak neuvěřitelné, že se nezobrazuje smrtelníkům) s 8 mb ram.. trumfni mě ty kecko
  • Na Crysis 2 me primarne zajima SP takze MP nijak neresim. JQG *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit