Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    KONEČNĚ další Sherlock Holmes
  • jbenj007
    To co sem měl možnost vidět ze hry jako beta verzi hratelnou na výstavě,tak musím říct že to může býthodně skvělá adventůra,ale nechci to zakřiknout....
  • meatball
    Má to potenciál být zatím nejlepším herním Sherlockem...a to už mnohé předešlé byly naprosto parádními adventurními kousky. Škoda, že to nevyšlo už někdy teď, bych aspoň měl jasnou představu o tom, co chci pod stromeček. ^_^
  • Vypadá to celkem filmově :). Těším se, předchozí nebyly špatné, ta firma to rozhodně umí.
  • Doufam, ze to nebude jen na steamu. Rad bych to postavil k tem predchozim dilum
  • Nemyslím si, že Sherlock Holmes bude ten záporák, ale jinak to vypadá dobře
  • Popravdě, mě nikdy adventury s Sherlockem nebraly...až do dílu s Jackem Rozparovačem....ten mě naopak bavil náramně a doufám, že tohle bude oplývat podobnou atmosférou...
    • Já hrál snad všechno a s nadšením. Akorát Rozparovačem jsem nedohrál. Ten mě nebavil. Jednak to nebylo tak pestré na lokality jako předchozí díly a pak mi přišlo divné např to ohledávání těl, která tak vlastně už nebylo. No prostě mi to nesedlo. Snad tohle bude lepší, jako fanda serie se na to těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit