Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black ops už ne :/ ja se tesil na Ghost II a oni chtěj BlackOps takže letos kromě GTA 5 PC a zaklínače si asi moc nezahraju
  • Naštěstí si CoD jede vlastní kvalitativní fps lajnu a nějaký deus eks nám může pokakat pejsek. Samozřejmě jistá vlna tatarů (a bohužel se k nim zřejmě uchyl-lí i nejeden redaktor) bude mít potřebu to srovnat s kdejako nedávno viděnou srandičkou, páč dnešní gejmers jsou komparací šlehlí ptáci, ale jak se říká, všichni kopírovali od Terminátora a ten kopíroval od Čapka a Čapek kopíroval od Godwinové a ta kopírovala od dalšího nějakýho ptáka... asi. Ale co na tom. Hlavní je, že slibná kulisa je do CoD dána a hru to nepochybně slušně podpoří v její hratelnosti a zábavnosti a přispěje zajímavými myšlenkami do univerza. Od Treyarchu nic jinýho než velmi kvalitní, zábavnou a v rámci značky evoluční střílečku ostatně neočekávám.
    • La_Furia_Roja
      Neuvažovals třeba nad transplantací hlavy? :D Prý to umí nějaký italský chirurg.
      • Tyhle hlody si šetři pro toho páprdu, co tě neutřel do kapesníku, mistře.
    • Lajna toho, co delalo CoD hrou CoD skoncila nejpozdeji u CoD MW 2 - tedy bohuzel. Vse ostatni ostatni je nastavovana kase a napady prevzate z jinych her. Tudiz je to smeska kompletne vseho.
      Netvrdim, ze se clovek u hry nepobavi, ale hra ma dnes blize k UT nez ke svemu puvodnimu konceptu a nastavovani kase tim sci-fi zpusobem tomu nedela vubec dobre.
      Mohli se aspon vratit k funkcnim dedikovanym serverum a moznosti vybrat si mapu apod. dle sveho uvazeni. Nemluve o tom, ze pokud by dali prostor moderum, udelali by mozna lepe (z hledska designu a funkcnosti map).
      • Nějaký servery nejsou podstatný, takže to není můj problém. Celou sérii mám pořízenou jen kvůli kampaním a v tom naprostá spokojenost. A to, že CoD je pořád CoD hrou - dobrou FPS hrou - o tom není třeba špekulovat.
        • Ja reagoval hlavne ve smyslu MP, singl me moc nezajima *3*

Jen jsem to tam nahore opomnel dopsat *3*
  • hlavně že stříleček z budoucnosti je nedostatek, ještě by to chtělo natočit pár filmů o superhrdniech *11*
  • Aha, jeden den dáš mrzákoj nový nohy a druhej den tu máš Skyneta. Já bych je všechny preventivně utratil. Stejně jako nevidomé, diabetiky, lidi s křivejma zádama, kardiaky..... *1*
  • Ta úvodní fotka, to je pokus o vtip? "Hahaha, Black Ops - černoška, hahaha, DX - protézy"?

Škoda, že nevyšel. Nedělejte tu z toho pls Dfense nebo Infobaden. Nebo Blesk či iDnes a Novinky.

Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit