Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednička byla geniální, doteď jí hraju. Dvojka už byla moc jako Call of Duty a Cartel byl brak největší. Doufám, že návrat k westernu bude cestou z pekel téhle herní série.
  • Thorleif_cz
    Doufám, že to pončo bude součástí garderóby hlavního hrdiny. Rád bych se proháněl prérií v kůži takovýho sympaťáka, jako je Clintův blonďák z mý oblíbený westernový trilogie...
    • The_Nameless_One
      Pravda, i když mnohem větší sympaťák tam byl Lee van Cleef alias "Angel Eyes" *4*
  • Viděli někdy páni vývojáři fotku Billyho the Kida? Odměnou za nápad propůjčit mu vzhled zešedivělého (mimochodem Billyho odpráskli ve věku 22 let) Breda Pitta navrhuji pro onoho kreativce ránu z šestiraňáku do břicha.
  • Janun
    Nechal bych si líbit Outlaws v moderním kabátu.
    • KeanuX
      Starý dobrý Outlaws *4* Jak já tu hru miloval *14*
  • No tak jestli to bude jen digitálně tak smůla.
    • Nápodobne.
  • když na mě na FB skočila ta fotka, která je v článku, tak první co mi bliklo, tak byl Fallout New Vegas a že to bude nějaký nový info právě o Falloutovi...
    Když sem si pak fotku prohlídl pořádně ve zvětenině, tak už to tak jasný nebylo no... zvlášť tam ten dostavník.... :-)
    Ale jinak z dálky to vypadá fakt jak kdyby to bylo z F:NV světa... hlavně ta zbraň... tam byla taky myslím nějaká zbraň a ta se přímo jmenovala kovbojská opakovačka, nebo karabina a ta byly velmi podobná tý která je na obrázku... :-)
  • Líbí se mi, že vizuální stránka hry vypadá lehce cel-shadeově. Působí to sympaticky ve spojení s westernovou atmosférou.
    • carlosac
      vizuální stránka hry vypadá spiš lehce vyblitě, ale už protože je to western a vývojáři dokázali pochopit, že western je to, co by měli ve spojení s touhle sérií dělat, z toho dělá hru na kterou se docela těším :)
  • No Cartel stál z prd ! Ale toto má šanci na úspěch... Westernových her je opravdu málo a toto vypadá vskutku dobře.. Poslední dobrou western hru, kterou jsem hrál byl Red Dead Redemption ! Uvidíme co přinesou první Gameplay záběry a také trailery. To si ještě nějakou dobu ale počkáme... *3*
    • Cartel pry ani nedelali primo tvurci puvodnich Call of Juarez, pry to nekomu hodili,at to udela za ne a jak to dopadlo.
      Zabery vypadaji rozhodne hodne dobre, kez by to byl takovy 1st person PC Red Dead Redemption :-). A rozhodne bych rad i multiplayer, ovsem s nejakymi zajimavymi mody (treba prepadavani & obrana vlaku, osvobozeni typku zavrenych v base, najezdy indianu, nebo tak neco).
  • Ale jo těším se. Jen by mohli nový díl směřovat k opravdovým kořenům, tedy k jedničce, ne ke dvojce, která, ač nebyla špatná, jedničku v ničem (snad krom grafiky) nepřekonala. Jednička byla zkrátka super hra (pokud si k tomu člověk přihodí DX10 patch, ještě lepší), s výborným příběhem (ne)vinného synovce a lehče (či více) šíleného strýce kazatele. Úžasný kontrast dvou rozličných stylů hraní (gunfight - stealth) a nádherný konec. O překrásných reáliích divokého západu nemluvě. Jen ať nový CoJ vypadá jako první díl prosím! *4*
  • Podle videa to spíš vypadá na nějaký DLC k Borderlands :)
    • danny_the_hound
      Mne to skôr až nápadne pripomína druhý diel. Hlavne tými duelmi. Tajne však dúfam, že tam zakomponujú aj trošku zaujímavejší gameplay, než len po čase fádne strieľanie lobotomizovaných protivníkov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit