Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • me to pripada jako prototype na 30 min zabava a pak to omrzi
  • Neboj, aj to bude....snáď už čoskoro :)
  • Jack1947
    Velice malo, zombie her ktere stoji za neco vic, nez jen stereotypni srandu. (chce to vice zombii a her a ve vice smerech, nejen akci ale i zavodni , sportovni atp...)
  • Stormangels
    No nevím...
    Po shlédnutí videa mi to přišlo trochu nudné.
  • Ty jsi prostě unikátní dřevo, to se ti musí nechat.
  • Guma budeš spíš proto že si nestěžuješ a akceptuješ všechno co ti kdo nableje...
  • Tohle bych si i koupil, ale ne na konsoli
  • Pravda, je to pořád jedno a to samé to by mi nevadilo, kdyby do hry byl zasazen dobrý humor. On tam sice je v podobě možností jak zabít zombíky ale jak se říká opakovaný vtip už není vtipem.
  • Staci si najit video na kterem je 14 minut gameplay z PAX a ty neznalkovske poznamky o tom, ze to neni ujety Dead Rising by vubec nemusely byt. Ale video jeste asi neni na n4.com a tento redaktor jeste asi neumi zachazet s neogaf.com.
    http://www.youtube.com/watch?v=z579CJwFjYI
  • spook.y
    Ano cpou to všude, ale kvalitních zombie her je velmi málo. Co si pamatuji tak na halloween někdo dal zombie i do vlakového simulátoru :D
  • Radioaktivni_surikata
    Mně tam chybí barvičky, který v předchozích dílech podtrhovaly onu šílenou absurditu. Tyhle zombie vypadaj, jak kdyby utekly z Resident Evilu.
  • Klidně bych jich mohlo být víc a kvalitnějších. Ostatně, hodně je i her kolem válek, takže co bych to byl za gumu a stěžoval si, že jo...
  • To už jen otázka času :D
  • Ne v okruhových závodních hrách je jich stále málo ... Víc zombie a krav ve hrách od Simbinu !!!
  • Tady máte trailer bez Evropy 2 a levného cestovního pojištění.

http://www.youtube.com/watch?v=4MAUR2bPfGw

Jinak já osobně jsem na trojku fakt zvědavej. Dvojka mě lehce zklamala. Jedna z mála zombie her, která mě ještě zajímá...

A jak jste na tom vy se zombie hrama, nepřipadá vám že už je cpou úplně všude?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit