Přejít na výpis diskuzí
Trailer na filmový Need for Speed vypadá jako Rychle a zběsile
19.11.2013 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
To bude řádná zív(sr)ačka. Ale může to samozřejmě i překvapit. Třeba to bude lepší než F&F6, který považuji za jakžtakž snesitelný šit, jenž pojmu "absurdno" dodal nový rozměr.
-
Vzdej hold Paulu Walkerovi. Sleduj video na: http://www.sledujcesky.cz/hold-paulu-walkerovi
-
To vypadá hůř než hra a to je co říct :D
-
Tak já bych to zas viděl naopak - je to pro ty, které nebaví odklon Rychle a zběsile od automobilových honiček. Nejspíš to bude kravina, ale zaměření na závodění se mi líbí.
-
pokracovani Breaking Bad?
-
blbost pre deti kde vybuchne sto veci a konec ,zraci penez taketo filmy
-
O dost lepší, než byl ten první trailer. Auta vypadají dobře, stejně tak by i ty honičky mohly být natočeny správně.
Ale ten hlavní hrdina, ten mi tam prostě vůbec nesedí. Uvidíme, asi to risknu. Buď to bude povedený áčkový béčko, nebo se to rejžovi vymkne a člověk se aspoň zasměje nad nechtěnými humornými scénami.
Hlavně aby tam zase necpali 3D, aby měli co napsat na plakát. Teď jsem byl na dvojce Thora - film odpočinkově pěkný, ale 3D ouplně k ničemu. -
zase další s*a*ka :-/
-
-
skalka?
-
smažka?
-
-
*3* *2*
-
-
-
Ten chlapeček je hlavní hrdina ?
-
A jak by to mělo vypadat jako Tanec s vlky?
-
-
No jistě. Nebo jsem snad jedinej, kdo od námětu NFS očekával dobrodružný historický drama s psychologickým podkladem? V tomhle směru jsem dost zklamanej. Na druhou stranu, co se týče oskarových efektů "Létající Čestmír", tak ten od dob Kobry nebyl překonán. Tohle ale vypadá, že nechá bezproblému lítat všechno, od lidí po tuny plechu, takže se tu rýsuje nový odborník na fyziku. Takže, na tohle se musím těšit.
-