Přejít na výpis diskuzí
Trailer na filmový Silent Hill přináší otázku: jít, či nejít?
30.7.2012 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
To je ovšem jejich problém. To, že se zde objeví zmíňka o filmu, který si bere inspiraci v herní předloze není nic, z čeho by měl člověk mlátit hubou o zeď a upřímně - nějak extra to z konceptu nevybočuje a je to slušný zpestření. To není tak těžký pochopit. Nicméně chápu, že se vždy najde ego, který se musí ustavičně pokoušet moralizovat a kadit dalším na hlavu.
-
Než sa mi načítal ten obrázok, myslel som si že je tam Sephiroth....
-
Hod se do klidu, tenhle film je primo na motivy hry tak proc by se tu o tom nemelo psat...navic jak uz se tu psalo tak silent hill film je jeden z mala opravdu dobrejch filmu podle her...
-
Jak vidím u filmu ještě značku 3D, je mi jasné, že to bude sra.ka, polovina filmu to budou akorát zpomalené záběry aby 3D brejlonosiči mohli co nejvíc krát v Americe říct wow
-
To je tak málo novinek ze světa her, že už sem dáváte novinky ze světa filmů? Já myslel, že jsem na herním webu... A výmluvu, že se jedná o film, který si bere inspiraci ze hry ani nezkoušejte. Je spousta filmů, které berou inspiraci z knížek a nevšiml jsem si, že by na knižních webech psali o kdejakové zfilmované knize...
-
Řekl bych, že jít, protože Silent Hill byl snad jediným důstojným zpracováním skvělé hry na filmové plátno. Ale kde je dopr ten trailer? :)
-
Kde se ma povalovat ten trailer? Video ani odkaz nikde nevidim...
-
Spíš přináší odpověď: Nejít :)
Jednička byla díky Gansovi hodně fajn. Tohle vypadá neuvěřitelně lacině. -
Vypadá to jak dobře zvládnutej fan-film..
-
Chtít od filmu, jehož název obsahuje "3D" aby nebyl patetický či hloupý je jako žádat aby holuby nes*ali na sochy...
Koukám, že ztrácíte zaměření, i když ono to bude asi těma okurkama...