Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Game of Thrones RPG vypadá opravdu dobře!
21.12.2011 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
technicky to vypadá docela hrůzně, ale jinak to může být velmi osvěžující.
-
-
Ani nevím vlastně... Četl jsi ? :-)
-
-
nečtu nic, co je intouštější než televizní program!
Ne, nečetl, stačil mi Machiavelli -
-
*1*
-
-
-
-
Omluva za OT, ale když už jsme u těch trailerů a těšení.... *3*
http://www.youtube.com/watch?v=UGM1RB73Zso&feature=g-logo&context=G2992d10FOAAAAAAACAA -
Game of Thrones seriál neznám. Ale název hry Game of Thrones bych škrtl a napsal tam Gothic 5.
-
-
..gothic 2.5 podle traileru
-
-
Prosím... prosím... ať se to vyvede! ;)
-
Winter is coming! *3*
-
Ze začátku to opravdu nevypadá špatně: přímo to na mne dýchlo atmoškou prvního gothicu (ach, tu pro mne v atmosféře ještě žádná hra nepřekonala) ale jakmile jsem viděl hraní samotné, pohled přes rameno, rubání.... je to hra podle licence, nemohou si dovolit odklady, a je prostě jasné, že tohle bude koridorovka stylu mass effect nebo dao, na openworld si musíme nechat zajít chuť, a to mě mrzí. Šmajdání po západozemí ve freeroam rpg, to by byla radost :)
-
Bez moodu je to graficky na stejné urovni jak SKYRIM takže nějaký hnus du blej zlatej skajrym ... asi ne a ty animace nejsou onic horší jak skyrim.-
-
-
Jojo, taky mi okamžitě na mysl skočil Skyrim sotva se borec uháněl zasněženou lokací.
-
tak to si kup pořádny brejle pač budeš mit nějakou oční vadu, nekáplo ti zamlada tak pár litrů lávy do oka?
-
-
Jo káplo ale nevím čím to je ale furt mám pravdu já *3*
-
-
-
Můj bože to je HNUS, jdu blejt! Zlatej Skajrym.
-
-
jo skirym je uplne bozy 010101001!!!01 xD xD xD
-
-
Hudba ze seriálu dobrá, ale jinak to vypadá dost hrozně...soudím samozřejmě jen grafiku a animace, protože nic jiného z traileru jako tento soudit nelze.
-
-
to je zvlastni, ja si naopak z toho traileru zapamatoval jen to, jak strasny to je remix te bozi game of thrones theme :)
-