Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj taky jsem koukal
  • mně to strašně připomnělo zaklínače 1
  • hmm takze to vlastne bude "akcne RPG" z pohladu zozadu, ake inovativne, tj bude to tunel a tie postavy co ste tam spoznali vam budu zadavat questy(chod tam ziskaj toto, zabi toho..)
    (dufam ze sa mylim)
  • Ježíš, ten obličej s divnýma brejlema v 1:51 vypadá jako sám autor Martin. Doufám, že ty brejle jsou jenom nějaký vtip. *1*
  • CRYPT
    Pekny trailer, vypada to vskutku zajimave
  • ..gothic 2.5 podle traileru
  • jbenj007
    tohle video skoro nic neukázalo a tak se musí čekat co ukážou dál...
  • NonSuch
    to je zvlastni, ja si naopak z toho traileru zapamatoval jen to, jak strasny to je remix te bozi game of thrones theme :)
  • Tak byla tak ještě zezadu královna Cersei a jednou trochu z hora Barristan Selmy. Ale teda nevím kde jsi viděl toho Renlyho :D
  • *1*
  • meatball
    Knížky zbožňuju, seriál je povedenej, ta docela recent strategie byla docela na přesdržku, tak snad se to tentokrát vyvede...i když by mi vlastně vůbec nevadilo, kdyby GoT zůstalo v knižní a seriálové podobě, kde to exceluje, a nesnažilo se nutně procpat i do herního média.
  • meatball
    Jojo, taky mi okamžitě na mysl skočil Skyrim sotva se borec uháněl zasněženou lokací.
  • jindra.veliky
    grafikou to neoslnilo tak se uvidi *3*
  • Lawliet
    dobře je za 3... osobně dávám za 4.. .. páč licenci "Hra o trůny" bych řadil do škatulky jako je Witcher 2... nemá cenu popisovat zklamaní to už tu bylo..
  • smejki
    nečtu nic, co je intouštější než televizní program!
    Ne, nečetl, stačil mi Machiavelli
  • Ani nevím vlastně... Četl jsi ? :-)
  • No žádná revoluce z toho nečiší, jako RPG možná, ale ta kombinace GOT. Mám obavy, že se to nepovede. Ale přál bych si aby jo :) a pokud by v tom příběhu měl mít sám autor prsty pak by to mohlo být zajímavé.
  • smejki
    technicky to vypadá docela hrůzně, ale jinak to může být velmi osvěžující.
  • Omluva za OT, ale když už jsme u těch trailerů a těšení.... *3*
    http://www.youtube.com/watch?v=UGM1RB73Zso&feature=g-logo&context=G2992d10FOAAAAAAACAA
  • DarkHawk
    Game of Thrones seriál neznám. Ale název hry Game of Thrones bych škrtl a napsal tam Gothic 5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit