Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Guild Wars 2 je monumentální
17.8.2011 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
nj, ja urcite tiez :) mna skor stve ten statement ohladom release date na ich stranke: It will be released when its done. :)
-
to je ste porad nevyslo? jako ani v asii?
-
Tak to jsem zvědavej. Každopádně si to určitě sám ozkouším.
-
Bude se tam dát dělat i něco jiného, než honění se za lepším vybavením, ať už v PvE nebo PvP? Třeba pěstovat kytky, nebo postavit dům? Protože v tomhle podle mě MMO žánr těžce stagnuje. Mě prostě nebaví dělat pořád to samé, i když v půltuctu různých světů. Honění se za gearem byla zábava v Diblu 2, byla to zábava i ve WoW, ještě pořád to chvíli byla zábava v Conanovi, ale potom už ne. Každá hra by měla mít něco, co ostatní nemají a proto se pro mě ještě nenašel přemožitel UO.
-
klasika kterejch je na trhu hromada??? Je vidět že o GW2 nevíš vůbec nic xD
-
GW1 presne take bolo, krabicka s hrou stala 900KC a singleplayerovo sa to s najatymi henchmanmi dalo prejst za 12-15hodin ak sa dobre pametam. malo to pribeh ktory sa postupne rozvijal a na konci questenia skoncil, vtedy bol hrac uz aj max lvl. z toho co som o GW2 zatial cital to takto bude aj teraz, lebo vraj chcu aby lvlovanie posobilo ako citanie knihy.
-
L2 som hral, a nic z toho co napisal L2 nepripomina :) na max lvl mas len 1 armor, len 1 zbran, PVP nieje ani z 666km podobne GW1 a mohol by som menovat dalej :)
co ale sledujem GW2 web a blog tak mi to inac dost pripada ze to bude nieco ako pise kING. max lvl bude vyssi ako v GW1, zbrane uz asi nebudu vsetky rovnake, lebo pisali ze kazdy dung bude dropovat uplne iny ste zbrani s osobitnym vzhladom, PvP bude podobne ako v GW1, nasvedcuje tomu prva PvP mapa ktoru zverejnili, stale budu iste skillbuildy, mam ale trosku zly pocit ze nie az do takej miery ako to bolo v GQ :(, pridaju ale craftenie, expolring, a rozne take tie zberatelske cinnosti ktore su vo WoW, lebo vraj zistili ze vela ludi ma rado PvE a somarinky podobneho druhu (aj ja ich mam rad, a tie mi taktiez v GW1 chybali :). Graficky to zatial vyzera nadherne, takze ja osobne dufam ze to naozal bude dieta WoW a GW1 vo velmi peknej grafike za 0€ na mesiac :) -
Trochu mi Tvůj popis připomíná Lineage.
-
Ve své podstatě jsme na tom stejně - Ty s WoW, já s GW. GW či DnD jsou alternativy pro lidi, kteří nemají rádi ten klasický MMO styl, kteří chtějí něco nového, jiného - což je důvod, proč Tebe to nebaví a mě naopak ano. Ale známe to, proti gustu...
-
Jestli se bude chcípat na jednu ránu jako v tom videu tak to potěš.
-
Ultima online je kupodivu jeste hodne ziva, zas sem se k ni po dlouhy dobe vratil, tentokrat na ofiko servery, jinak free shardy jako demise porad stojej za to . vsem vrele doporucuju.
-
Trailer povedeny, ale bude to to zas klasika kterejch je na trhu hromada. Uz by to konecne chtelo nakyho nastupce Ultimy online...I kdyz pokusy jako MORTAL online dost zklamaly.
-
kralem mmorpg stejne zustane wow vanila
-
už aby to bylo hotové, konečně MMORPG s pořádným PvP ne jako ty ostatní sra*ky
-
trapnej jsi akorát ty... NCsoft to akorát vydává, dělá to Arenanet
-
Taky mě vždycky zajímalo, proč nefláknou svět z nějakýho MMO do singlu a neprodávaj to v krabicích. Spoustu zákazníků by si to určitě našlo a nestálo je by to nic na víc, krom distribuce. Možná pro to, že by spoustu lidí přestalo platit měsíční poplatky a šlo mastit jen singla -).
-
na gw 1 me nesedela spousta veci. vadil me nizky maximalni level a pak uz jen hledani skillu. vsechny nove veci uz pak meli stejne staty a odlisoval je pouzve vzhled. na druhou stranu bylo fajn, ze pvp bylo oddelene od hry, zadnej pvp gear. potom sem sel hrat wow. postupne levelovani pri questeni, ruzne silne itemy vsechno se zdalo super :-) jenze pak treba na 85 vypadaji vscihni stejne na vyber maji treba dve, tri zbrane a to je vsechno. presto daleko zabavnejsi jak v gw 1. na druhou stranu ve wowku je zase pvp gear a spousta otravnych deti co beha se zapnutym pvp a jen cekaji az je nekdo zasahne neumyslne aoe, aby se pak na vas vrhla cela skupinka.
me osobne by vyhovovalo mmorpg s vyvojem postavy podobnemu treba jako diablo 2, kde sel udelat prekvapivej build se spoustou itemu taky jako v diablu bez zadneho omezeni jako tier ve wow a kazda lepsi vec mela unikatni vzhled. nebyl by zadny maximalni level, ale expeni by slo pozdeji silene pomalu a rozdil v levelu by byl jen nepatrny a znamenal jen mensi vyhodu :) k tomu bych pridal pve cast wowka a pvp gw 1 a mel bych svoje oblibene mmo :-) snad nekdy takove najdu a treba to bude prave gw 2 ve kterem autori slibuji spoustu zajimavych veci a kazde video vypada opravdu uchvatne -
proč nevzít zajímavý svět, který vlastně vůbec další hráče nepotřebuje (viz instance a NPC v jedničce) a neudělat v něm krásné singleplayer RPG? Jo, to by bylo fantastické... Ale i tohle musí být super, jen už ty MMO pro mě nejsou.
-
Trailer je vážně nádherný a atmosferický, až mě trošku mrzí, že tenhle styl MMO nemám moc rád, takový ten východnější styl plný bizardních tvarů a barev...ale zase díky modelu placení (koupit hru a žádný měsíční poplatky) mě nutí alespoň k tomu, abych potom hru koupil a vyzkoušel, třeba mě nakonec začne bavit, ačkoliv tomu moc nevěřím
-
http://guildwars2.cz/hrani/system-barev/
http://guildwars2.cz/playable/human/vzhled-lidi/