Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem GW1, super hra, ale vadil mi tam neperzistentní svět. 7 let jsem strávil u WoW, super hra(dřív), ale je potřeba inovace. Systém boje je už prostě moc okoukaný, statický, neakční, nudný...důvod proč jsem přestál hrát i lotro po vylevlování postavy na max. level v RoI. Už ten přístup Arenanetu (americká firma, jádro lidí má na kontě systém Battlenet pro Blizzard), že si s hrou dávají tak záležet, dokud nejsou spokojeni smažou klidně celou oblast dokončenou klidně už před rokem. Cenami ověnčený výtvarný tým. Konečně akčnější soubojový systém a zejména KONEČNĚ DÍKY BOHU jiný systém než nudné:Vzít úkol, odevzdat úkol. A jako příjemný bonus, za cca 1000kč si pak můžete hrát do aleluja (nebo do 21.12. :D ), teda až na další datadisky, ale ta tisícovka jednou za nějakou dobu mě nezabije. Closed beta dopadla úspěšně, brzy se do hry dostanou novináři tak uvidíme, jak to bude vypadat těsně před vydáním. Snad nebudou velké problémy při open betě (extrémní lagy) a GW2 vydají nejpozději v srpnu tohoto roku. Viva la revolution!
  • Mahcake
    Špatné to určitě nevypadá, ale v posledních MMORPG mi vadí kvalita,design a počet oblečení a zbraní jako např. v AoC.

Koho by bavilo chodit 20 levlů pořád ve stejném triku?
    • Urug
      http://guildwars2.cz/hrani/system-barev/
      http://guildwars2.cz/playable/human/vzhled-lidi/
  • Vypadá to super. Bohužel já bych chtěl MMO takové jako bylo Vanilla WoW i TBC. Hodně makání na tom aby si člověk vypiplal postavu a aby se vůbec dostal do raidu. PvP mě nebaví na to mám Dotu. Jsem čistě PvE hráč:)
  • Kori
    Trailer suprový stejně jako hra. Už se těším. Stejně ale musím říct, že nejlepší MMO systém co jsem kdy poznal byl z Ultimy Online na shardu Endor... jo to už je ale dávno.
    • Ultima online je kupodivu jeste hodne ziva, zas sem se k ni po dlouhy dobe vratil, tentokrat na ofiko servery, jinak free shardy jako demise porad stojej za to . vsem vrele doporucuju.
  • Poker face.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit