-
hele hosi podle traileru muzete odhadnout uplny ho..no muze to bejt jak hra roku tak propadak roku kdo vii *5*
-
no.... když si zacpu uši, a přivřu jedno oko, tak je tu naděje, že to bude dobré.... ale ta akce se mi nelíbí.... určitě stealth půjde tak o 80% dolů a bude to takový max 47 payne styl... takže místo číhání v kuchyni s nožem či strunou na vhodný okamžik půjdeme normálně vpřed a připraveným pohrabáčem u krbu vymlátíme celé spodní patro.... no nebudem předbíhat...
-
-
Nič v zlom ale podla CGI traileru sa nedá nijak určovať aká bude hratelnosť , ten je robený hlavne na efekt . Pokiaľ viem tak vývojári tvrdia že by malo byť možné zabiť iba ciel a to ešte tak aby to vyzeralo ako nehoda.
mimochodom s pripraveným poloautomatickým pohrabáčom si mohol "vymlátiť spodní patro" aj v minulých dieloch . A chcieť nejak percentuálne určovať úroveň stealthu alebo akcie by bolo dosť mimo aj keby si hru hral , lenže mi sme ešte nevideli ani gameplay video panebože -
-
Tady ale nikdo neodsuzoval video, nýbrž charakteristiku, kterou prezentovali vývojáři.
-
-
Ano přesně tak. Takto sem to nemyslel. Pouze jsem uvedl obavy o to, aby se z toho nestala čistá vyrubávačka, protože Hitman nebyl vyrubávačkou(i když se to tak dalo hrát), ale v prvé řadě eliminovačkou.... toť vše.... Čili mi to video přijde příliš akční...
-
-
-
-
Dávám tomu den, maximálně dva, pak to amin zase promaže :-)
-
splinter cell v obleku...... hitman bude predvadzat kungfu a liezt kade-tade.....no nebudem malovat certa na stenu verim ze to nakoniec bude fajn...
-
Na začátku jsem měl pocit, že se jedná o hru na voyera. Pak se to díky bohu vrátilo do starých kolejí. *1*
-
-
Nemůžu si pomoct, ale na mě atmosféra předchozích dílů nedýchla. Naštěstí je to jen trailer, kdo ví, jaká bude hra.
-
-
oni u Hitmana měli vždycky akční trailery a ve finále si mohl projít s jedním výstřelem...
-
-
-
Další hra pro "širší" publikum (redbull slopající COD nadrženci a konzolový droni) ze všech západních AAA+ titulů se stávají degenerované šmejdy jenom proto aby si konzolové prasata mohly pořádně zachrochtat *10* a to je škoda
-
-
Už sa neviem dočkať až ty , vyšľachtený nadčlovek hrajúci na PC prevezmeš vďaka nadradenej megainteligencii a duchovnej sile prevezmeš vládu nad svetom...
-
-
už se na to chystám a taky mam umělou int. vytvořenou Sky Net alias GLaDOS
-
-
jednoho zlatého imbecilíčka a gratulace.. za krásný abnormálně chorý příspěvek tady kocoura Mikeše ;)
-
-
dík a prosím 24karátů jinak si ho strč do pi*e
-
-
-
-
-
Škoda že to je jenom trailer
-
video nejede autorká práva
-
-
Square enix si nepřeje, aby trailer, čili reklamní video někdo viděl. A blokuje ho kvůli hrůzné zhovadilosti jménem autorská práva. To je tak bizarní, že to překonává změnu konceptu Brother in arms.
-
-
Hele aby si se neunáhlil přeci jen taková extrémní změna BIA je vážně silný kafe
-
-
-
Io Interactive ponúka nové zábery na Hitman Absolution a aj približuje samotný gameplay štýl. Podľa informácií z E3 bude tentoraz:
- Agent 47 bude obratnejší, ľahšie sa bude ovládať, bude sa môcť zachytávať o okraje plošín, balancovať na nich,
- Hra bude mať integrovaný cover systém a vrátia sa ľudské štíty.
- Skrývanie sa v temnote spraví agenta 47 neviditeľného
- Ranking za misie sa vráti a získate ho len ak zabijete len vaše ciele, optimálne by však smrť mala byť nehoda
- Hra bude mať noir atmosféru
- Dynamická hudba sa bude meniť podľa akcie
- Objekty v prostredí môžu byť použité na zničenie nepriateľov, napríklad uškrtenie elektrickým káblom
K tomu sa vracia Glacier-2 engine, vďaka ktorému na obrazovke uvidíme veľké masy ľudí, ale aj detailnú grafiku, nasvietenie a plynulé prechody medzi vnútornými a vonkajšími priestormi.
http://www.sector.sk/novinka/61034/hitman_absolution_s_detailami_a_zabermi.htm -
-
vrátia sa ľudské štíty-Jak se mužou vrátit když byly v předchozím dílu?
-
ehm:
- "Agent 47 bude více agilní než kdy předtím a má se snáze ovládat, díky čemuž zvládne i složité akrobatické kousky jako je balancování na okrajích nebo zachytávání se na okenních římsách."
- Hra se má silně opírat i o krycí systém
- Začátečníci si budou moci aktivovat pomocný mód Instinct, který jim hraní všelijak zpříjemní: bude tu integrované rentgenové vidění, systém pro zvýrazňování užitečných objektů i nalinkování tras procházejících NPC a zvláštní energie Instinct, jíž Agent 47 využije k provádění speciálních stealth killů. -
-
Zase ty:D Když se ti nějaká hra nelíbí tak jí neřeš. Stejnak jí jen upirátíš a pak budeš na netu vykřikovat jak je to strašná hra. Vím, že tomu nebudeš věřit, ale jsou i tací lidé, kteří se změnám nebrání.
-
-
47 prcha po strele nahanany vrtulnikom ktory z gulometom striela vsade okolo a odjebava kusy steny a holubov, potom pri velkej propasti sa hra spomali aby nasledoval quicktime event ... LOL prijemne zmeny :)
-
-
Použil si kávovú usadeninu alebo tarotové karty ?
-
-
dalsi -k o k o t- co necital dojmy z prezentovanej verzie ? odchod! dalsi !
-
-
-
ty si tak naivny a hlupy :)
nevsimol si si co sa deje s hrami?
hitmana urobime takto aby sa pacil viac ludom.
viac ludom sa paci akcia ako stealth tak tam bude viac akcie a menej steathu.
to iste sa stalo splinter cellu.
uz neplati ze kto chce akcnu hru kupi si akcnu hru a kto chce stealth kupi si stealth.
vsetko sa cpe do mainstreamu a tupoty. -
-
Sahim: Hele víš co, tak toho Hitmana udělej. Zkus ho udělat s tím rozpočtem, co má IO. Divil bych se, kdyby si vůbec byl schopen tten vývoj zaplatit.
A ty PR kecy u Convictionu byly pravdivé - tvrdili přesně to, co nakonec ve hře bylo, tak se tady tim neoháněj. -
Tak mi pověz co se s hrami děje, když jsi tak osvícený. Věř mi, že na hry jsem dost náročný, ale také jsem ochotný některé věci přehlédnout když ta hra za to stojí. Hry se musí líbit více lidem aby vycházeli další a i přesto, že v současné době vychází spousta patosu, tak si i hardcore hráč najde své.
-
Tak tohle tvrdili lidé jako Ty už u Blood Money. Jak to dopadlo? Byli za idioty, protože Blood Money je skvělá stealth akce. Přečti si, co píšeš a zamysli se nad tím. "...budou moci aktivovat..." - to znamená, že Tebe to vůbec nemusí zajímat. Ta hra bude mnohem více přístupná k té akční části, kterou obsahovaly i staré díly, ale to Ti nebrání to hrát stealth. Podívej se na to, jak jsou na tom dnes Metal Geary, které jsou stále stejně výbornou stealth akcí, jako byly před 24 lety a také obsahují (stejně jako před 24 lety) možnost, že hru dohraješ akčně. Opravdu kvalitně zpracovaná stealth akce dá hráči možnost na nižší obtížnost hru dohrát i jako akci - což ostatně i staré díly Splinter Cell, Hitman či Metal Gear šly - a na nejvyšší obtížnost poté už moc bez stealthu neuspěješ.
-
To ale neznamená že se to stane i s touto hrou. On je možná naivní ale ty jsi extrémně negativní. S takovým přístupem si žádnou hru neužiješ.
-
-
Hochu už se opakuješ vymysli konečně něco novýho. Víš co když tak koukám tak u tebe převažují negativní komentáře u většiny her. Udělej světu laskavost a piš ty svoje žvásty až ta hra vyjde. Tohle tvoje cucání budoucnosti z prstu už je celkem trapný.
-
pozri si PR kecy pred vydanim conviction
vsimnes si analogiu.
presne to iste co v tomto pripade. urobit to akcejsie a pre vacsie publikum.
dopadlo to tak ako to dopadne. toto bude uplne rovnaky pripad.
keby som mal ja robit hitmana spravim ho este narocnejsi.
toto ide presne opacnou cestou a nakonec to uz nebude hitman.
zas analogia so splintercellom. -
Sahim: co tu pořád meleš o splinter cell? Tohle je Hitman pokud sis nevšiml. Že někdo támhle něco udělal neznamená že to tady bude stejný ale to ty stejně nepochopíš.
-
ale hej, vsetko tomu nasvedsuje , samotni vyvojari tvrdia ze odklanaju zaner inym 'cinematic' smerom. - cize mainstream tupota
-
najdi si clanky o novinkach na splinter cell convicition :)
precitaj si co som pisal co pisali ostatni a pozri sa ako to dopadlo.
uvidis kto mal pravdu. toto je to iste.
proste si precitaj hitman preview na zahranicnych weboch a uvidis sam.
-
-
-
to by me zajimalo jak vis ze ji upirati? ty mu vidis do hlavy? Takovy kokoty jako ses ty mam fakt rad kteri z jednoho prispevku poznaj zdali je ten clovek pirat.
-
-
'Už jsou 4 kvalitní díly, tak proč by pátý mě být vyjímka?' :D:D:D:D splinter cell analogia nist ? ... dalej pro evolution soccer, mal x vybornych dielov , potom sa pojebal, akoto je mozne .... need for speed, tiez to bola fenomenalna seria a potom prisli carbon a unercover a podobne ... ako to je mozne? boze to co ty davas, uvedom sa :) nesmies byt taky naivny
-
-
skus prejst v conviction level bez toho aby o tebe vedeli, nemozne , pretoze akonahle narazis na checkpoint tak je jedno ako si to hral, proste vsetci vedia ze tam si a hulakaju jak retardi. a preco by som nemohol kritizovat nove hry, ked si tu kritiku zasluzia, naco stale prizmurovat oci. proste vsetky hry idu do mainstreamu, do zjednodusovania, do akcie. niektorym to prospieva, ale stealth zaner tym jedine trpi. a argumenty ako ked sa ti nepaci nehraj, a ked si nehral nemas co hovorit absolutne patria na pieskoviska.
-
Je firma a firma. Podívej se kdo dělá Hitmana a kdo dělá NfS. Náhodou nevím co máš proti poslednímu SC, hra to byla jiná ale i tak jsem si jí moc užil a v coopu to byla skvělá hra. Možná jsem naivní, ale taky si nemyslím, že vše co dnes vyjde je odpad. Pokud tak lpíš na starých "kvalitních hrách" tak si hra je a současný nech žít. Např, mám skvělé vzpomínky na Baldurs Gate nebo Fallout, ale to neznamená, že se mi současná RPG nelíbí a skutečně nemám potřebu vyřvávat do světa, že dřív to bylo lepší. Nebylo.
-
-
To, že jí upirátí jistě nevím ale... novinky o hrách, které se mi nelíbí vynechávám a nemám potřebu je řešit, ale jeho vehementní zájem o hry, které se mu očividně nelíbí, naznačuje, že je stejně hrát bude.
-
-
Fajn, takže forum je už jenom pro ty, kteří chtějí zpívat hromadně chvalozpěvy....no ted alespon vim, jak vznikl v americe fenomén, kdy se tisíce lidí sjíždí ve sportovních halách, tancují a zpívájí "ježíš nás miluje"...
-
Hitmana jako sérii naprosto miluju a to je možná důvod toho, že věřím v důstojné pokračování? Už jsou 4 kvalitní díly, tak proč by pátý mě být vyjímka? Negativisty jako jsi ty je mi líto.
-
ty si tak tupy az to trieska s dvermi :) a co ked zboznujem seriu ktoru prave idu ponizit na 'cinematic 3rd person cover based shooter' ? ci tieto diskusie su urcene len na to ze 'jeej tesim sa' a podobne reakcie. netrep pepo
-
ty tupec.
hitman je moja najoblubenejsia seria. tak ako bol splinter cell.
teraz zistim ze pride pokracoanie a nakonec to dopadne takto.
assassins creed+batman x ray vison, nahanacka na streche s vrtulnikom ktory po mne striela. to je hitman?
-
-
-
-
-
Tak trailer me moc nenadchnul. Je tam na muj vkus az moc mrtvol. Ale podle informaci z E3 hra vypada slusne. Hlavne bod: "Ranking za misie sa vráti a získate ho len ak zabijete len vaše ciele, optimálne by však smrť mala byť nehoda" mi vykouzlil usmev na tvari :-)
-
-
Já považuji první dva díly za modlu herní scény. Pro ty, kteří hru hráli a přemýšleli nad ní, jako já. Přirovnal bych Hitmana k postavě z "B" filmu Šakal. Hitman zabíjel brutálně a efektně. Přesto jako profesionál a ne jako nějaký komiskový superhrdina.
Blood money vykročil trochu jinou cestou, ale i tak jsem se bavil. Nejde o to zabít spoustu nepřátel, to je pravda. Na absolution jsem zvědavý...ale vy kecálkové, co si honíte ego z každé další reklamní zprávičky...
Hitman zabíjí zbraněmi (viz codename 47 a silent assassin) a ne padajícíma klavírama, kung-fu, schováváním ve stínech, oblbováním gravitace na římsách a kdo ví co ještě za keci tu proudí okolo
a ted mě ukamenujte, jsem sběratel mínusových reakcí -
Ve všech trailerech na Hitmany byla vřdy hromada mrtvol..
-
-
o Jesper Kyd- ovi zatial ani slovo pocitam?
-
+1
-
-
no...bůhví jak to dopadne *1*
možná byla jen hlídaná jako rukojmí;)