-
hele hosi podle traileru muzete odhadnout uplny ho..no muze to bejt jak hra roku tak propadak roku kdo vii *5*
-
dík a prosím 24karátů jinak si ho strč do pi*e
-
dalsi -k o k o t- co necital dojmy z prezentovanej verzie ? odchod! dalsi !
-
oni u Hitmana měli vždycky akční trailery a ve finále si mohl projít s jedním výstřelem...
-
jednoho zlatého imbecilíčka a gratulace.. za krásný abnormálně chorý příspěvek tady kocoura Mikeše ;)
-
Ano přesně tak. Takto sem to nemyslel. Pouze jsem uvedl obavy o to, aby se z toho nestala čistá vyrubávačka, protože Hitman nebyl vyrubávačkou(i když se to tak dalo hrát), ale v prvé řadě eliminovačkou.... toť vše.... Čili mi to video přijde příliš akční...
-
Tady ale nikdo neodsuzoval video, nýbrž charakteristiku, kterou prezentovali vývojáři.
-
Nič v zlom ale podla CGI traileru sa nedá nijak určovať aká bude hratelnosť , ten je robený hlavne na efekt . Pokiaľ viem tak vývojári tvrdia že by malo byť možné zabiť iba ciel a to ešte tak aby to vyzeralo ako nehoda.
mimochodom s pripraveným poloautomatickým pohrabáčom si mohol "vymlátiť spodní patro" aj v minulých dieloch . A chcieť nejak percentuálne určovať úroveň stealthu alebo akcie by bolo dosť mimo aj keby si hru hral , lenže mi sme ešte nevideli ani gameplay video panebože -
už se na to chystám a taky mam umělou int. vytvořenou Sky Net alias GLaDOS
-
no.... když si zacpu uši, a přivřu jedno oko, tak je tu naděje, že to bude dobré.... ale ta akce se mi nelíbí.... určitě stealth půjde tak o 80% dolů a bude to takový max 47 payne styl... takže místo číhání v kuchyni s nožem či strunou na vhodný okamžik půjdeme normálně vpřed a připraveným pohrabáčem u krbu vymlátíme celé spodní patro.... no nebudem předbíhat...
-
Dávám tomu den, maximálně dva, pak to amin zase promaže :-)
-
Použil si kávovú usadeninu alebo tarotové karty ?
-
Fajn, takže forum je už jenom pro ty, kteří chtějí zpívat hromadně chvalozpěvy....no ted alespon vim, jak vznikl v americe fenomén, kdy se tisíce lidí sjíždí ve sportovních halách, tancují a zpívájí "ježíš nás miluje"...
-
Už sa neviem dočkať až ty , vyšľachtený nadčlovek hrajúci na PC prevezmeš vďaka nadradenej megainteligencii a duchovnej sile prevezmeš vládu nad svetom...
-
Já považuji první dva díly za modlu herní scény. Pro ty, kteří hru hráli a přemýšleli nad ní, jako já. Přirovnal bych Hitmana k postavě z "B" filmu Šakal. Hitman zabíjel brutálně a efektně. Přesto jako profesionál a ne jako nějaký komiskový superhrdina.
Blood money vykročil trochu jinou cestou, ale i tak jsem se bavil. Nejde o to zabít spoustu nepřátel, to je pravda. Na absolution jsem zvědavý...ale vy kecálkové, co si honíte ego z každé další reklamní zprávičky...
Hitman zabíjí zbraněmi (viz codename 47 a silent assassin) a ne padajícíma klavírama, kung-fu, schováváním ve stínech, oblbováním gravitace na římsách a kdo ví co ještě za keci tu proudí okolo
a ted mě ukamenujte, jsem sběratel mínusových reakcí -
splinter cell v obleku...... hitman bude predvadzat kungfu a liezt kade-tade.....no nebudem malovat certa na stenu verim ze to nakoniec bude fajn...
-
Nemůžu si pomoct, ale na mě atmosféra předchozích dílů nedýchla. Naštěstí je to jen trailer, kdo ví, jaká bude hra.
-
Na začátku jsem měl pocit, že se jedná o hru na voyera. Pak se to díky bohu vrátilo do starých kolejí. *1*
-
Další hra pro "širší" publikum (redbull slopající COD nadrženci a konzolový droni) ze všech západních AAA+ titulů se stávají degenerované šmejdy jenom proto aby si konzolové prasata mohly pořádně zachrochtat *10* a to je škoda
-
Škoda že to je jenom trailer