-
Io Interactive ponúka nové zábery na Hitman Absolution a aj približuje samotný gameplay štýl. Podľa informácií z E3 bude tentoraz:
- Agent 47 bude obratnejší, ľahšie sa bude ovládať, bude sa môcť zachytávať o okraje plošín, balancovať na nich,
- Hra bude mať integrovaný cover systém a vrátia sa ľudské štíty.
- Skrývanie sa v temnote spraví agenta 47 neviditeľného
- Ranking za misie sa vráti a získate ho len ak zabijete len vaše ciele, optimálne by však smrť mala byť nehoda
- Hra bude mať noir atmosféru
- Dynamická hudba sa bude meniť podľa akcie
- Objekty v prostredí môžu byť použité na zničenie nepriateľov, napríklad uškrtenie elektrickým káblom
K tomu sa vracia Glacier-2 engine, vďaka ktorému na obrazovke uvidíme veľké masy ľudí, ale aj detailnú grafiku, nasvietenie a plynulé prechody medzi vnútornými a vonkajšími priestormi.
http://www.sector.sk/novinka/61034/hitman_absolution_s_detailami_a_zabermi.htm -
Slovakia style:D Ještě jsi neviděl ani jeden gameplay trailer a už jsi sežral všechnu moudrost světa.
-
alebo s preview a z dojmov ludi co boli na predvadzacke ret@rd . ked nevies tak netrep. bude to strasny pojeb. _ hitman/assassins creed/ conviction + x-ray vision. LOL
-
no...bůhví jak to dopadne *1*
možná byla jen hlídaná jako rukojmí;) -
Dufam, ze uzavru vsetky alebo aspon vacsinu otvorenych otazok co ostali z minulych dielov. A Diana vyzera ze bude dost sexi. OH YEAH!
A samozrejme dufam v zachovanie a rozvitie konceptu. Nechceme druhy Splinter Cell Conviction! -
hitman nebyl jen stealth hra jak všichni řikáte. 1/ Hru jsi mohl projít rambo stylem 2/ Většinu hry jsi se pouze převlíkal a obcházel "nebezpečné" pozice 3/ vždycky jsi si mohl vybrat mezi zabitím nenápadně Bosse, nebo jak jsem zmínil Rambo stylem.
Jestli ve všech hitmanech bylo asi 15% celkově stealthu tak tomu přidávám -
Já chci hlavně vědět co se změní páč stále netušim co bylo na zvládnutí hitmana tak těžkýho prostě si myslim, že hitman mohl hrát i příležitostnej hráč s nejlehčí obtížností.
-
Ach jo tolik keců ale jinak nic.
-
Usoudil herní guru z jednoho CGI traileru. Bravo.
-
to je sama akce uz to neni tak stealth jako ty stary hitmani
-
Ani ne, video ukazuje jak grafici umej vyrenderovat animaci... o vlastni hre to nic nevypovida, coz je myslim to, co vzhledem k okolnostem prave ted kazdeho zajima.
-
Nadšen... *5*
-
dalsi moj oblubeny hrdina je mrtvy... hitman co robi akrobaciu... hitman instinct co mi highlightuje objekty, ukazuje trasu nepriatelov a dava mi x-ray vision (!!! nejebe nacisto ?!!!)
k tomu hitman silent assasin co rozjebava guardom lustre o hlavu. katastrofa.... po tom co zabili splinter cell seriu je teraz narade hitman. smutne -
Mozno ju nakoniec nezabije, trailer skoncil pred tym ;) Tiez sa tesim.
-
Heh tak i přes počáteční zklámání z toho co vývojáři řekli se těšim a ne tak na gameplay jako příběh protože sem zvědavej co se stane dál.
Každopádně se mi nezdá že by 47 měl Dianu zabít přeci jen ho ve skutečnosti nezradila . -
može buc
-
No sakra!Tak to se teda těšim.Úplně mě to nabudilo a dám si Contracts - můj nejoblíbenější díl.
-
Spokojeni.