Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Kingdom Come: Deliverance vzpomíná na Karla IV.
18.5.2016 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Prý koncem roku :-) Tahle hra nevyjde dřív než v polovině roku 2017 a na to klidně vsadím obě varlata i s pytlem.
-
-
Tak prosím pošli do WH svůj kontakt, ať si pro mě potom můžem přijít.
-
Myslis prvni epizodu?
-
i kdyby to vyšlo v roce 2018, stejně to bude nedodělek *7* ....vzpomínám si, že rok, dva zpátky jsem tady dostal X mínusek, protože jsem odhadoval vydání v roce 2016....to bylo keců a teď jsme tady *1*
-
-
Já také, asi si dám tu práci a tu diskuzi najdu :-)
-
-
i kdyby tak co, radši později a kvalitně než nedodělek, který promarní potenciál. Teď přes léto stejně nic nehraju, a na zimu bude her dost - Dark Soul III, Mass Effect 4, nové Divinity OS, Numenera, Stellaris, nový Deus Ex. Takže ke Kingdomu se stejně dřív jako v r. 2017 nedostanu.
-
-
podle mě není fér, že v článku o české hře nepočeštíte slovo fair, když má zažitou podobu
-
-
Sorry ale kazdy neni nacionalisticky blb.
-
-
Já to napíšu asi takhle: V alfě jsem si mohl dovolit skoro nejvyšší nastavení rozhraní a byl jsem spokojen. Beta? Do dnes jsem ji nerozchodil na PC, na kterém normálně hraju Zaklínače 3 i další, novější hry v high/ultra nastavení... KC bohužel absolutně nehratelné... Ať nastavím co nastavím, hra je jedno velké slideshow takového stylu, že po čtvrt hodině nastavování musím vyskákat přes ctrl+alt+delete nebo restartit PC. Vzdal jsem to. Z bety jsem neviděl do dnešního dne absolutně nic. Jako backer doufám v tuto chvíli už jen v kvalitní optimalizaci, nic jiného mě nezajímá...
Jinak video je nádherně a naprosto profi zpracované + opravdu skvěle sestavené tak, aby ve slabé minutce ukázal vše podstatné. Smekám. A Alešova dějepravecká vsuvka taktéž super. -
-
řeší to tady:
http://forum.kingdomcomerpg.com/t/game-stutter-crashing-within-3-5-minutes-of-play/26032/2 -
Corvusi, nemáš náhodou jen 4 GB RAM? Hra potřebuje 8 GB.
-
Trochu nechápu, co plašíš. BETA!!! mi jede 20 - 25 FPS na vysoké nastavení/1366x768 na dnešní dobu mírně podprůměrné sestavě Intel Core i5-3350P, 8 GiB RAM, Geforce GTX 650. Finální verze může tedy klidně jet na plnou v nějakých 30 a více FPS.
-
mám GTX 1080 v SLI a jede to celkem obstojně.
-
-
Jo kdyby se tak ještě prodávala ,tak bych tě to možná věřil :) Když se má prodávat až 27.5 v Americe
-
-
tak teda kecam no... odhalil jsi me.
-
-
a pritom stacilo kupit 1080Ti
-
-
Nevím, žádný superherní dělo nemám, ale šlapalo mi to obstojně.
-
Presne tak jak pises, nevim co budou chtit delat na konzolich, kdyz se jim to tak mrte seka na high end pc. Tipl bych ze, na E3 oznamej, ze to vydaj cca v pulce pristiho roku.
-
-
tak než to vyjde, tak bude na trhu už rok PS4 Neo, tam by se jim to mohlo optimalizovat lépe...
-
-
R9 390 taktéž v pohodě, první dva dny, kdy vyšla, tak slideshow, ale ten už bez problémů.
-
Na 970 to jede OK. Na neoptimalizovanou betu.
-
-
Nedávno furt mluvily o karlovi v tv jak byl proevropský a multikulturní ,ale je pravda že v tom uměl chodit když dlužil půjčené peníze juden chlapcům v Reichu tak nechal za den popravit 2500-5000 židů v Regensburgu to se to pak v království podniká :D
-
-
Tak on je přímo nepopravil. Řekněme, že ale pogromu nehodlal nijak bránit. *3*
-
-
Což o to, naše země možná zažívala za Karla prosperitu a klid, ale o zbytku Svaté říše římské se to říct nedá. Vždyť zrovna za Karlovi vlády v Evropě vypukla Černá smrt, která zahubila snad až 1/3 obyvatelstva. *4*
-
-
To byla přírodní čistka obyvatel. Za to vládce nemůže :)
-
-
To ne, ale asi těžko to mohli obyvatelé nazývat obdobím prosperity, když každý třetí z nich zhebnul. *15*
-
-
Ale Bohemii se to vyhlo... :) takže pro nás je to období prosperity... Navíc, když velké množství lidí zemře na takovou nemoc, tak přeživší si mohou rozdělit jejich majetek...
-
-
Ještě jednou... Ve videu mluví o tom, že za Karla IV. SŘŘ zažila období prosperity... *15*
-
Nic ve zlym, ale Bohemia, je ve svete vniman bud jako bohemsky, nebo oznaceni pro romskou mensinu z vychodni evropy.
Jak to vzniklo je na wiki:
Další označení jsou odvozena od domnělé země jejich původu: Podle Egypta v řečtině (alternativní název γύφτος), angličtině (gypsy), španělštině (gitano), vypůjčené do francouzštiny (Gitan) pro skupiny přicházející ze Španělska. Další zemí jsou Čechy (la Bohème) a od ní odvozený třetí francouzský výraz (Bohémien).
Asi bych to radsi nazval cekym kralovstvim. *2* -
-
ps: tim samozrejme nepopiram, ze se to nepouziva jako vyraz pro cechy. Ale to opravdu malo. *3*
-
Yupík: Nehledě na to, že pokud čerpáte třeba z německé nebo anglické wikipedie (ne u diplomové práce, ale třeba u referátu), tak minimálně na UK proti tomu v zásadě nic nemají.
-
* bez wiki. nikoli bez vas *1* *2*
-
Z wiki jsem bral jen proc to vzniklo. Ze se to tak pouziva vim i bez vas z praxe rozumbradove *1*
-
Řekl bych, že mezi státnicema na vejšce a diskuzí na Games.cz je celkem rozdíl. Tady mi přijdou akademický zásady fakt zbytečný. Kdybych to tady měl aplikovat v praxi, tak by většina příspěvků byla jen pouhým plkem, nehodným jakékoliv polemiky.
-
Zrovna wiki není kvalitním zdrojem, jestli nekdy budes delat vejsku, tak te od statnic pozenou bicem, pokud to pouzijes jako zdroj informaci. Zkus ve wiki dohledat skutecne zdroje, pokud tam jsou a z nich az cerpat.
-
-
-
-
-
-
Tohle je snad jeden z mala pripadu, kdy me text clanku k traileru zaujal vice, nez vlastni trailer. Vice takovych (clanku, ne traileru). :)
-
Ve videu jsem nevidel zadny hmyz... aspon nad mrrvolama atd. To same ptactvo.. kdyz jsou zabery do krajiny.. zadne tam neni? Proc? Hodne by to pridalo na zivoucim prostredi.. a detailech.. snad protoze je to zatim beta.. uvidime v plne verzi..
-
-
Ano, ve videu žádný hmyz ani ptáci nejsou, protože jsem je nepoužil. Ve hře máme naopak velké množství různých ptáků, hmyzů, zvířat atp. Dovolim si i tvrdit, že jsou zpracování velmi realisticky a mohou snadno konkurovat ostatním AAA titulům.
-
-
Vaši ptáci jsou možná celkem konkurenceschopní, ale oproti specializovaným titulům nemají šanci.
-
-
Ptáci tam jsou, stejně tak spousta jiných zvířat... Než začneš psát další kraviny, tak si to aspoň nejdřív zahraj.
-
-
trailer pěkný kliše, to bych od Wávry nečekal...
-
-
Výjimečně musím souhlasit. Spíš to vypadá, jako kdyby tu hru nedělal Dan ale Otakar Vávra.
-
-
K cemu ma slouzit tato historicka on.nie? (mam na mysli clanek) Nebo se ales snazi delat jen chytryho?
-
-
Snaží se zasadit poněkud naivně podané události z traileru do kontextu. Což je rozhodně plus. Samozřejmě by se na to mohl vykašlat, přece jen tenhle web není zaměřen na historii, ale nikdo tě nenutí to číst.
-
-
Mozna tam nadsenec detektiv odhali naky skryty naznak posunu ve vyvoji, spise bylo ale vyroci marketingove vyuzito k pripomenuti hry. Budiz. Cekal jsem ale trochu vic. *5*