Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale to že nějaký styl nemáš rád neznamená, že je špatný. Navíc pokud jsi aspoň trochu inteligentní, Dark Souls je zde jmenována v souvislosti s hratelností a ne grafikou. Prostě napiš, že ten grafický styl se ti vůbec nelíbí. Hotovo.
  • ty ses kvalitní blbeček :D a ještě jako třešnička na dortu se navážíš do někoho s něčím sčím máš v prvni řadě problém ty, takže použiju tvoje slova ... di se lečít, ale jako fakt bez p*dele .. jinak se ztý záplavy mínusek jednou pokadíš
  • Blue.Shark
    Mohl bych tě poprosit, aby sis tu debatu o hlasech strčila do zadku a už ji nevytahovala, Rhuladova mámo? Dík *2*
  • h0p3
    Stormherald ftw!
  • sipecka
    Veskoslav si naklikává hlasy, manipuluje s lidmi a nakonec to schytá ten kdo proti tomu bojuje. To je jednoznačný signál o omezenosti zdejší komunity.
  • Taky jsem si toho všiml, zvuk je dost divnej. Blizzard se může pyšnit taky dost kvalitním zvukem.
  • Jediný, kdo se tady chová jako, že potřebuje akutně léčbu jsi ty. Neřeš to tak, i kdyby si naklikával plusy, tak je to jeho věc. Ty z toho děláš třetí světovou.
  • u PS4 je tou architekturou urcite. u xboxu ani moc ne..ale mas v zasade pravdu..napriklad aj titanfall
  • Rhulad
    Tak pokud se nechceš bavit o letošním Masters můžeme pokračovat dál v diskuzi proč si Veskoslav naklikává hlasy a co ho k tomu motivuje :D
  • Je to už dost off-topic, ale v tomhle musím souhlasit, byl jsem tam též :)
  • Rhulad
    Letos jsem byl na Masters a byli skvělí stejně tak Powerwolf
  • Mám, ale hlavně se mi líbil ten přebal, jinak u tebe zase vidím Eriksona, což by asi vysvětlovalo tu fanatickou vášeň pro dark fantasy, MKP je moje nejoblíbenější série, ale i přes to se na Lords of the Fallen těším a nevidím důvod, proč by trochu víc "fantasy" stylizace musela znamenat, že to bude horší než Dark Souls (jehož střídmější styl se mi taky dost líbí), dokud jsem neviděl ani pořádnej gameplay, tak nevidím důvod proč to odsuzovat.... Takže tak.
  • kennyB
    Scarecrow: já rád nejsem, jsem z těchto příspěvků o klikání si + a - nešťastnej *1*
  • Rhulad
    Jinak jseš fanda Avantasie? jelikož máš avatar jejich cd tak předpokládám že jo...
  • A já jsem rád, že ty jsi rád, takže jsme všichni rádi a šťastní! :D

PS.: kromě kennyhoB
  • Rhulad
    To není spekulace.. ten dementík na mě už párkrát reagoval špatnými účty, když se zapomněl přehlásit. Reagoval ně mě jako např. jako Boom. Ten člověk je nemocný a potřebuje akutně léčbu.
  • Blue.Shark
    Což o to, choré to je...jenže je to pořád jen spekulace. Možná za ty mínusy prostě můžou tvoje názory, které se nelíbí lidem "jdoucím kolem". Just sayin'
  • Veskoslav
    Jsou ti u prrdele a strašně to řešíš. Stejně jako řveš, že Dishonored Tě naprosto nezajímá a je 100% jistota, že jakmile se objeví nový článek o této hře, tak jsi první, kdo se tam jde vyzvracet;)
  • Rhulad
    Mě jsou čisílka úplně u pr*ele a pokud nesouhlasíš dej mínus,ale mě připadá dosti choré, aby se člověk přihlašovat na více účtu a klikal mi mínus jak ten člověk s Downovým syndromem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit