Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to:KO23L ne, nestava, mas stary kodek videa ...
  • Souhlasím.
  • Nemůžu jinak, než souhlasit "kolego".
  • Jo dela mi to taky, musiš to prepnout vlevo nahore tim tlačikem z HTML5 na Flash pak zvuk jede v pohode. Dela to uz hodne dlouho nikdo s tim nic nedela
  • kubi-wan
    Ona ani nemusí bejt strašná, zbytečná je ale určitě (teda ne pro Telltale, když si na tom namastěj kapsy).
  • Naprostý souhlas, je to naprosto bez podezření
  • Souhlasím je nehorázné pomyslet na to, že by v dnešním světě chtěli lidi peníze a ještě peníze za to že dělají nějakou práci
  • Ten místní přehrávač videí je snad ještě horší než kdy dřív :(, vždycky mi běží zvuk jen třebas 20-30 sekund a pak se vypne, stává se vám to také? Moc často tu na videa nekoukám, ale stává se mi to teď pravidelně.
  • trolling je demence nikoli sarkasmu... *3*
  • Vždyť trolling je forma sarkasmu.
  • ne prostě jen tak
  • PreidaQ
    V dnešní době je docela těžké od sebe rozpoznat trolling a sarkasmus.

Jinak kombinace 1. a 3.
  • Ty ( - ) jsou za překlep, slepé fanouškovství nebo nepochopení sarkasmu?
  • Já mám rád Minecraft, Telltale miluju a právě proto se na tuhle hru těším. Neměl by jsi to mít právě tak stejně? Nějak nechápu ty haty okolo téhle hry, můžete mi to někdo osvětlit, proč to bude tak strašná hra?
  • No snad to doplní už tak skvělí příběh MC.
  • jo, jsou to fakt zmetci ty telltale, že cílem jejich společnosti je zisk, podíl firmy na trhu a objem prodeje..... na rozdíl od ostatní nejen herních společností, že?
  • Tak toto je důkaz snad i pro slepé že Telltale jdou jen po penězích... umělec by na podobnou nabídku spolupráce nepřistoupil, ale co čekat od lidí kteří jen parazitují na cizích projektech, seriálech a hrách...
  • Pro me je desiva predstava psat do diskuze hry, ktera me nezaijam... predstava ze u toho sedim nekolik desitek hodin rocne je opravdu desiva...
  • Naprostej souhlas a taky potvrzuju pod úplně ale úplně ale úplně jiným nickem.
  • já mám rád Minecraft a Telltale miluju, ale tomuhle se taky vyhnu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit