Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • QQ *5* Predpokladam, ze myslis tu optimalizaci, kdy hra vypada jak kdyby ji vytahli pred deseti lety a pro jistotu, aby se na to dalo divat, tak ji jeste zakrejou mlhou a rozpliznou, co to da. A zapomnel jsem se zminit o hratelnosti? :D

Pockat bez konzoli by vlastne zanikl herni prumysl :( PC by uz nikdy neexistovalo.. QQ
    Dekujeme vam konzolisti *8*
  • Whaat? Příspěvek výše vskutku nechápu *7*
  • Temer jsi to vystih. Zeru jak zjednanej a porad (2 metraky slabota), sem v depresi tak, ze zacinam uvazovat, ze si kvuli ni zahraju Skyrim, a nasledne se zabednim v pokoji a tyden o me zase nikdo neuslysi..
  • To byla narážka na to, že se mi ta reklama na PS4 moc nelíbila. Get it?! Sem čekal, že to lidi pochopěj spíš tak, než že bych měl po Trainspottingu chuť na nitrožilní vstřikování tvrdých drog.. please.
  • Konečně??! *15* Spíš mi vysvětli, kdo by se jako nechtěl flákat venku s holkama celej rok? Bych klidně vyměnil všechny hry na světě za to aby bylo celej rok minimálně 25°C a slunečno. *15*
  • Jack1947
    Skoly je moc... na to jak se tam malo dela. *7*
  • Rhulad
    optimalizace znamená žádná wokna, žýdný dx. Zkus si spustit hru na dx a pak na OpenGL. PS4 se za rok může klidně měřit s 770/780 GTX. Jinak je smutné, že u novinky na ps4 tu nejvíc blijí pc-nerdíci.
  • Člověk by řekl, že filmy jako Trainspotting a Requiem za sen od drog spíš odradí, než naopak.
  • Přes léto snad moc normálních lidí nehraje, ale fláká se venku s holkou, se psem, na motorce, na kole.... Takže na podzim konečně tohle všechno (až na psa a přítelkyni) zazimuje a je konečně klid se věnovat hrám, knížkám, modelaření... jen kdyby nebylo tolik školy.
  • kickasl
    vyborne video, ale mohlo byt trochu delsi
  • Já dával do kupy základní desky multifunkčních zařízení Hawlett Packard. Jestli bylo dobře 10ks ze 100, tak to byla dobrá várka. A to je HP jedna z těch spolehlivějších značek *4*
  • optimalizace na konzole znamená = low res. textury, malý dohled , nizká FPS ?...tak sem rád že hry na PC nejsou tak optimalizovaný jako na konzole ..já si radši optimalizuju hardware a hraju bez grafických omezení se vší parádou..a popravdě jedna hra s konzolí my chybí na jedina co bych chtěl Red death redemption .:)..to je tak vše co konzoloistům"zavidím" *1*
  • myslíš že timhle udelas dojem na lidi co maji dva titany v SLI?
  • sám doma hraješ na 5 let starým šuntu a hry se ti nesekaj jen díky optimalizaci na současné konzole *3*
  • Jack1947
    Nepochopils... nevadi snad priste. *3*
  • Jack1947
    Takze kdyz shrnu reklamy, tak asi nej reklama jen skoda ze ani na PS4 to takhle nebude, vim narazim trochu nekam jinam. *4*
  • na jaře ..myslíš ty 2 nevýkoný dvoujadra starý 5 let od intelu jak se tvaří jako 4 jádro ? ma to málo paměti je to pomalá sraška ?..nák omilem next gen nebo jak se tomu říká? *1*
  • myslíš to rok zastaralý AMD PC ? ..tak zase škoda ty nevykoný PC komponenty vyházet..chudákům to ještě koukám radost udělat může ...next - gen konzole Fail století..už před rokem byly ty next gen konzole zastaralý nevykoný krámy ty noumo *1*
  • Vemte si moje prachy a navalte PS4, první skutečná herní platforma je tady.
  • a já tipuju že si čurrák *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit