Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to trochu jako mix Falloutu a Bulletstorm, což je ovšem zajímavé a jsem zvědavý jaké to bude. *5*
  • Zajima me to hlavne kvuli moznosti kooperativniho hrani ve dvou.
    Prece i Madmax mel sveho partaka (i kdyz to byl jenom pes *1* )
  • no podla toho videa to nebude teda nic extra :/
  • To bude určitě skvělá hra. Vypadá to i dost promakaně, takže se těším ten pavouček je bezva :)
  • MishKonn
    Grafika, animace a AI vypadají fajn. Trochu mi ale v enginu dnešní generace chybí Depth of Field a Motion Blur.
    • Souhlasím s prvním tvým odpůrcem, že Depth of Field a Motion blur mi tu naopak vůůbec nechybí.
    • smejki
      na co depth of field? ten se má používat k simulaci kamery, max k rozostření extrémně blízkých objektů (jako je to v Metru 2033). V jiných případech je to stejná hovadina jako vlnící se voda za sklem v Bioshocku (nikdo z tvůrců asi nikdy neměl doma akvárko). Nepřijde mi, že by Rage chtěl tlačit na filmovou notu.
  • Herní zklamání roku.
    • zx_spektrum
      Trochu předčasné soudy, ne? Spousta her tohohle žánru vypadá podobně, když vysekneš 5 minut z kontextu celé hry. Já si počkám na to, jak to bude vypadat vcelku.
  • libi se mi tu novy prival kritiky, kdy náplni je kydat okolo sebe bez logiky plus prispivajici komedianti PC/konzole ...popravde Rage prekvapuje roztomilymi vychytavkami podobne jako Red Faction, ale subjektivne trpim krizí prostredi, tyhle pouste, jeskyne, doly ..uf a vypichnout musim i genericky vypadajici prestrelky z toho, co bylo zatim predvedeno.. ale tezko soudit, mozna prekvapi.. moc toho nevkladam.. coz je vyrazne lepsi nez overhype
  • KIMCID
    o čem že to bude??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit