Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda, jistý pan Debussy odvedl na traileru největší práci. To je vidět, co s videem udělá hudba, která má (prozměnu) melodii a nejen tuc-tuc *2*
  • Nezlobte se na mě, ale 80% atmosfeéry toho traileru dělá právě skladba Clair de Lune, která ale vznikla dávno před hrou. Samotná hra nevypadá ani novátorsky ani dobře.
  • Kdyby jen jedna. Dneska existuje spousta novátorských her, jen je třeba trochu obšírněji hledat (a to nemyslím jen indie scénu). Ale proč se vůbec snažím, tady znají všichni jen CoD a Skyrim, aby na ně mohli nadávat *1*
  • Taková odpověď mi opravdu nestačí.
    Poloviditelnej paňáca běhající deštěm je možná trošku originální, ale jinak na hře samotný nic zajímavýho nevidím. Trailer kromě pohybu hlavního hrdiny neukazuje vlastně nic, z toho fakt nepoznám o čem hra bude.
  • Malleth
    Není jedna. Tearaway a pupeteer vypadaj taky dost novátorsky.
  • A co Heavy Rain? *1*
  • Přesně tak, to je totiž na konzolích novinka *1*
  • Jaký? To, že ve hře prší?
  • Jo, trailer je fakt magický, magické je i tlačítko HD is on *1*
  • cumpi3
    Děkuji moc!! :)
  • Robotron3
    Nezachráním? Nezachráním, pravda. Claude Debussyho jsem nikdy neposlouchal, jeho skladby neznám. Kdo mohl vědět, že co návštěvník herního serveru, to odborník na Debussyho a znalec klasické hudby. Byla to chyba, omlouvám se. Tak doufám, že za upřímnou omluvu už ty mínusy schytávat nebudu? :)
  • teď už se nezachráníš :D
  • Robotron3
    Nechápu, proč bych se měl odstřelovat za to, že jsem nepoznal jednu skladbu. Ne neznal jsem ji, ano, byla to chyba. Bod pro tebe, že umíš používat google.
  • DangerousDave
    nielenže je inovácii málo ale aj niekdajšie inovácie o ktorých si každý myslel a dúfal, že sa budú zdokonalovať teraz degradujú alebo miznú úplne a ak sa v niečom inovuje sú to skôr prvky pre casual hráčov. Určite je stále dosť dobrých hier ale ako pekne hairy napísal, jedna vlaštovka jaro nedělá.
  • to vazne?? Claude Debussy, hudobny genius....a song Clair de Lune

robotron, rovno sa odstrel, ked si si toto vazne myslel
  • DangerousDave
    to že niečo nepoznáš neznamená že to neexistuje.
  • Robotron3
    Podle mě to není žádná známá skladba, já ji aspoň neznám. Myslím, že to bude původní věc pro hru.
  • Tvrdit,ze dnesni hry nic noveho neprinasi muze jen zabedneny clovek.
    Na druhou stranu tech her od velkych vydavatelu,ktere se snazi prijit s necim novym,neokoukanym by se daly pocitat na prstech ruky,zatimco vetsina her jsou same pokracovani zavedenych znacek a zavedenych postupu.
    Co hur,spousta tehle her je kazdym dilem horsi a horsi.
    Coz ovsem neznamena,ze dnes uz nevychazi kvalitni hry,jen jich uz neni tolik.Alespon me jich dokaze zaujmout v posledni dobe jen malo.
    No a pak tu je indie scena a to je na uplne jine povidani.
  • cumpi3
    Ten trailer je super! Má super atmosféru a námět je sakra zajímavý :) Jen se stydím, že ač je hudba v ukázce velmi známá, tak si nevzpomenu na jméno...poradíte mi? :)
  • cumpi3
    Magie neznamená nutně "fajrbol"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit