Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Saints Row IV: Gat out of Hell a Re-Elected dokazuje, že hranice šílenství je relativní
16.1.2015 | Adam Homola
24 příspěvků
-
Dvojka je ale lepší hodně souvislostí si pak spojíš no ale jak myslíš. I když mně pak začla padat když jsem si do ní dal nějaké ty mody - vylepšení. Chtěl jsem zkusit MP ani jsem se k tomu nedostal. I když tady MP to je trochu přitažené za vlasy.
-
Super další pohled do tvé pochroumané mysli.
-
Čemu? já se jen vždy nad tím pousměju tot vše. *3*
-
Tak potom pardon. Ale neni to prvy raz co minuskovanie spominas, tak sa potom necuduj.
-
Vzal jsem trojku:) Beru to jako takový kompromis. Z informací, které jsem dostal a zjišťoval, jsem usoudil, že trojka by mi mohla sednout nejvíc. Na Steamu byl víkend zdarma a k tomu sleva, takže za kilčo paráda, navíc jsem si to mohl nejdřív vyzkoušet. Musím říct, že to vypadá parádně. Běhá to ok i na šest let starém stroji. Udělal jsem si pěknou hrdinku a nemůžu se na ní vynadívat:D Ty stíny a odlesky na jejím zadku, to je něco:D Jinak díky za info.
-
Osobně mi přijde nejlepší trojka, celej gameplay je lepší než ve dvojce a je tam super humor a hlavně jde o město, auta a ostatní vozidla a příběh je docela dobrej, čtyřka mě bavila taky, ale už nemáš absolutně zájem o nějaký cestování po městě, tunění aut a tak, protože máš ty superschopnosti.
-
Čtyřka je nejlepší, ale doporučuji si předtím zahrát alespoň trojku, abys aspoň trochu znal postavy.
-
To nebyla ale reakce na tebe lol, ale na pána Hnisa. *4* Strašně mně bolí že mi nějaký nevycválaný blboun vsadí mínus nebo mám spíš říct strašně mně hřeje u srdce že má někdo o někoho jako já zájem? *15* *2* tak či onak mám je jak říkáte vi v p-či. *5*
-
1čku bohužel jen na konzole to bylo super pak 2jka od 3jky se to začalo eeklit. *3*
-
Trojku
-
Které Saints Row byste doporučili? Uvažuju, že si nějaké koupim, ale nevim jaké.
-
Vse vyse popsane jest v SR mozne :)
-
Este stale vedies smutny zivot, vedeny obsesiou detinskymi hodnoteniami? V skolke si dostaval malo vceliciek a vela prasiatok? Mne su ukradnute, takze kludne nech mi ich nasadzu milion, ich to potesi a mne je to jedno, takze spokojnost na oboch stranach.
-
si divnej no
-
Ani to tolik nebolí pak těmi mínusy, he. *4*
-
Není nad prosté radosti všedního dne
-
Jak malo staci ku stastiu.
-
Jo jasně ale nebylo to úuplně ono tady bude hlavní náplní. *4* Njn, alke ani ne tak datadisk jako standalone datadisk to už je doba kdy byl nějaký 000 bez DLC.
-
Náplň Saints Row je taková divná ... je to ztřeštěné, to ano .. ale mohli by přidat pár věcí, chybí mi tam třeba možnost na ulici srazit k zemi chodce, a narvat mu dildo do řiti, nebo čapnout poldu a krýt se jím jako ve filmu ... a vylepšit lítání a seskoky padákem ..
-
Ten byl zpátky už uprostřed 4.
BTW datadisk k datadisku ?