Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Stronghold 3 se věnuje vsi a mučení
2.9.2011 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Na Stronghold 3 se těším, grafická zastaralost ani tolik nevadí, za prvé si to aspoň zahraju snad i na ntb a za druhé když člověk nebude úplně zazoomovanej a bude tam všude dost paňáců a budov, tak to podle mě tak hrozně vypadat nebude, ale vypadá to opravdu skoro jako Stronghold: Legends, jinak ten trailer je takovej nic moc, ty příkazy asi přímo ze hry mi ani tolik nevadí, ale kdybych byl serii neznal a viděl tenhle trailer, tak do hry nejdu a ani se o ní nezačnu zajímat.....
-
-
Taky se těším, grafika není zrovna nejlepší, ale důležitější je to jestli se to bude dobře hrát, když se člověk ponoří do dobrý hry s dobrou hratelností tak na grafiku skoro zapomene *3*
-
-
Rád bych věřil že to bude dobrá hra, ale této sérii 3D převedení vůbec neprospělo (viz. Stronghold 2, Stronghol: Legends), nejlepšími díly zůstávají klasický Stronghold a Stronghold:Crusader. Jooo, to byly časy *14*
-
-
Crusadera hraju i dnes!
-
-
Jednička je stále po letech dobrá hra a jeho datadisk jsem si docela oblíbil, ale dvojka či trojka se mi rozhodně nelíbi *12*
-
-
Souhlasím.
-
-
Já chi zpátky ten luxusní polo 2d styl z prvních dílů. A jelikož teď retro letí, tak by na tom možná aj víc vydělali. Takhle, no, mám z toho obavy.
-
-
JJ Stronghold 1 a Crusader byly nejlepší díly .....
-
-
Crusader hraju doteď na starém kompu ještě s pentium 3 a crtčkem. Tedy když je čas. *15*
-
-
-
okrem striedania dňa a noci tam doteraz nebolo nič nové...smutné *10*
-
-
tak aspon že už to tam ted je *3*
-
-
Grafika vypada opravdu hodne zastarale,ale na hru se tesim. Nebo lepe receno zatim s etesim na recenze. Pak se uvidi...
-
-
no jo.. nic moc.. malo polygonu, mizerne textury... strategie sice neni o grafice ale i tak... zaujala mne ale hudba, zni mi vice jako Majesty nez jako Stronghold ;-)
-
-
Hudba ti zní více jako Majesty než jako Stronghold? hmm zajímavé, když je to skladba ze Stronghold 1. *1*
-
-
-
Ta grafika je šílená! To snad tvůrci nemůžou myslet vážně, že o dekádu starší díl vypadá líp... To aŤ to radši udělaj v grafice jedničky jako browser hru nebo prostě jako retro, na takovejhle grafickej hnus se stejnak noví hráči nechytnou a ti, co měli rádi jedničku, by starou ručně kreslenou grafikou jsitě nepohrdli.
-
Líbí se mi to počasí a den a noc jak se střídá ale ta grafika...ty zdi to je fakt hnus ... Stronghold Crusader byl nejlepší díl ... Také Stronghold 2 mě bavil ale tohle je propadák !
-
Kouknětě sem http://www.youtube.com/watch?v=n3Lj7uWImOA&NR=1
Myslim že grafika vypadá celkem slušně.I když já osobně bych také uvítal 2D provedení i když je starší,tak tahle hra je prostě nejlepší v 2D stylu.Prostě mi to příde hezčí a líp se to ovládá :) Každopádně se na tento díl těšim -
Stronghold 1 paradni kousek, neco noveho neokoukaneho, Stronghold Crusader vysparkovany 1 dil obohaceny o vytouzene bitvy proti druhemu hradu. Stronghold 2 totalni kolabs zapocate serie, prestreleni uplne vedle,fanousci to dali vyvojarum jasne najevo. Stronghold 3 ??? Navrat ke korenum 1 dilu ? No uvidime, ale nic od teto hry neocekavam, velkohubych kecu jiz bylo receno u jinych her spostu ,takze si pockam na vysledek a uvidim, kazdopadne index ocekavani u me neni nijak veliky, spise hru sleduji na okraji zajmu. *8*
-
No ta hudba je perfektní, úplně stejná byla v prvním dílu *14* *14* *14*
-
-
A taky ve druhém. Neříkám, že není dobrá... ale taková nehorázná recyklace už je trochu moc.
-